For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Executive Breakfast

Executive Breakfast i vår Rooftop Lounge

I vår lanserar vi nyheten Executive Breakfast på Bank Hotel, ett nytt internationellt och unikt frukostkoncept i Stockholm. För våra gäster som bor i rumskategori Graceful Deluxe Signature eller någon av våra sviter erbjuds alternativet att njuta av frukost på våning 8. I vår Rooftop Lounge serveras en exklusiv à la carte meny till den bästa utsikten över Stockholms takåsar. 

Detta passar dig som önskar att starta dagen med lugnare frukost i exklusiv miljö med takvåningskänsla ovan stadens brus. Utöver favoriter från vår populära frukostmeny på Bonnie’s serveras här ytterligare rätter med noga utvalda råvaror och ännu mer personlig service.

För dig som bor flera nätter kan denna valmöjlighet förhöja din vistelse eftersom du kan välja vilken frukostupplevelse som önskas. Är du här på affärsresa kan du passa på att lägga dagens första möte här i vår Rooftop Lounge. 

Börja dagen med morgonsolen i ansiktet utomhus på takterrassen när vädret tillåter eller på den inglasade verandan och upplev hur staden vaknar till liv nedanför. Executive Breakfast passar perfekt för dig som gillar att sova ut på morgonen då frukosten här serveras i en timme extra. 

Executive Breakfast serveras från 16 maj till 28 augusti mellan 07.00 – 11.00 alla dagar i veckan, både på inne och ute. Välkommen till en god start på dagen!

Update: Från 18 maj erbjuds Executive Breakfast till externa gäster måndag till fredag. Endast bokningar.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)