For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Möt Viktor

I baren med Viktor.

Denna vecka fick vi chansen att prata med Viktor, vår stämningshöjare på Sophie’s. Viktor berättar om det roligaste med Sophie’s, vår Chambre Separee La Cour samt hur många jackor han sytt upp till att ha på Sophie’s. Besöker ni vår livliga bar Sophie’s är det Viktor ni ska leta efter. 

 

Kul att få umgås med dig och lära känna dig lite bättre! För dem som inte har koll på dig, vem är du?

Viktor Ottenback heter jag och är en otroligt glad, rolig och positiv kille. Jag bor med mina två grabbar på 9 och 13 år på Lidingö. Kom förbi Sophie’s och hälsa på mig så får ni se närmare vem jag är.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det roligaste med jobbet är helt klart alla olika människor jag träffar, både nya och gamla gäster. Oftast är människor som gladast när de ska ut och ha trevligt på stan. Det är även kul att få träffa och umgås med så många olika personer på kvällarna. 

Vilken är din favoritcocktail på Sophie’s?

Killarna i baren är väldigt bra på att blanda alla våra härliga drinkar som Sophie’s har att erbjuda, men min personliga favorit är Margarita. Sen är även vår ”Spicy Margarita” riktigt bra, som en av mina vänner precis har lärt mig att tycka om. Jag hade inte direkt något val då han är en Margarita expert!

Hur ser det perfekta besöket på Sophie’s ut? 

När det är som mest folk och alla sjunger med till musiken, någon kanske hoppar upp på bardisken och dansar. De kvällarna är som bäst. 

För vilka tillfällen bör man boka Sophie’s Chambre Separee La Cour?

La Cour passar egentligen bra för alla olika sorters tillfällen. Om man vill ut med ett gäng kompisar eller företaget och få möjligheten att skapa sin egna känsla. Mellan 8-20 personer är perfekt. Ni sitter privat i La Cour under middagen och kan spela sin egen musik och sen fortsätta kvällen på Sophie’s till stängning. Vi skräddarsyr alla våra bokningar beroende på gästernas önskemål.

Vad gör du helst en ledig dag?

Tar det lugnt, tränar och äter trevliga luncher samt middagar med vänner. Men framförallt är jag mycket med mina killar som spelar hockey, fotboll och karate. Så det en hel del skjutsande fram och tillbaka, det är några intensiva år man får ställa upp.

Det ryktas om att du äger en del jackor, hur många har du egentligen?

Haha det var en rolig fråga. Jag tycker om kläder, helst unika och syr upp väldigt mycket själv. Speciellt nu när jag arbetar på Sophie’s har jag skräddarsytt plagg/jackor som är passande för just Sophie’s. Jag har aldrig räknat dem, men nu när var jag tvungen så runt 30+ men det är lite blandade modeller. Det låter mycket men jag brukar skänka bort en del och låta mycket gå i arv. Jag är även delägare i Gul & Blå som är ett av Sveriges genom tiderna kändaste varumärke så det har också ökat på mitt intresse för kläder också.

Berätta något vi inte vet om dig!

Jag är fruktansvärt pedant. Tycker om ordning och reda samt struktur. Låter kanske lite märkligt men jag fungerar inte utan det. Jag har dock inga problem med hur andra har det.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)