For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Papillon – Det Perfekta Stamstället för Hösten

Vi på Bank Hotel är glada och stolta över att vår cocktailbar Papillon har blivit omnämnd i Stureplansgruppens artikel som ett av höstens bästa stammisställen. Med sitt intima och eleganta koncept har Papillon etablerat sig som en favorit för både lokala stockholmare och besökare från andra städer. Här kombineras en sofistikerad miljö med innovativa smaker, vilket gör det till ett perfekt val för den som söker en härlig plats att koppla av på under höstens kyliga dagar.

En cocktailbar med sofistikerad atmosfär

Papillon är inte vilken bar som helst; det är en plats där varje detalj har designats för att skapa en känsla av lyx och avslappning. Inredningen är elegant och inbjudande, med mjuk belysning som bidrar till en behaglig och stämningsfull atmosfär. Det är precis den typen av miljö som gör att man gärna återvänder gång på gång, vilket gör det till ett självklart val för alla som vill ha sitt eget ”stammisställe” under hösten.

Oavsett om du vill slå dig ner i en bekväm fåtölj för att njuta av en välkomponerad cocktail, eller bara koppla av efter en lång dag, erbjuder Papillon den perfekta balansen mellan klassisk elegans och modern komfort. Den intima atmosfären gör att det känns som en gömd pärla mitt i hjärtat av Stockholm, där du alltid kan räkna med förstklassig service och en upplevelse utöver det vanliga.

Innovativa cocktails med en klassisk twist

En av de stora anledningarna till Papillons popularitet är förstås de innovativa drinkarna som serveras här. Barens drinklista uppdateras ständigt och erbjuder spännande smakupplevelser som tilltalar både cocktailfantaster och de som bara vill prova något nytt.

Varje cocktail är noggrant framtagen av våra erfarna bartenders, och ingredienserna är alltid av högsta kvalitet. Med en klassisk grund men med moderna och unika inslag blir varje drink en smakupplevelse utöver det vanliga.

För den som söker det lilla extra är Papillon den perfekta platsen att utforska nya smaker i en sofistikerad miljö. Oavsett om du föredrar en klassisk gin & tonic eller är nyfiken på en spännande signaturdrink, kan du vara säker på att varje cocktail är skapad med passion och precision.

Fika och mat – något för alla tillfällen

Papillon erbjuder inte bara cocktails. En annan anledning till att baren har blivit en favorit under hösten är dess breda utbud av fika och mat. Under dagen kan du njuta av ett urval av goda bakverk och kaffe, perfekt för en lugn eftermiddag eller en avslappnad paus. På kvällarna finns det även en meny med lättare rätter som kompletterar de exklusiva drinkarna.

Det gör Papillon till en plats som passar för alla tillfällen – från en snabb fika till en längre sittning med vänner och kollegor.

En av de mest uppskattade aspekterna av Papillon är att du kan ta med dig en bit av upplevelsen hem. För den som är på språng eller vill njuta av en god lunch på kontoret, erbjuder vi även take away. Vår take away-meny är noggrant sammansatt för att ge dig samma högkvalitativa smakupplevelse som om du åt på plats, vilket gör Papillon till ett utmärkt val även när du är i farten.

En plats för stammisar och finsmakare

Det är inte svårt att förstå varför Papillon har blivit ett populärt val för stammisar. Den bekväma miljön, den högklassiga servicen och de unika smakupplevelserna gör det till en plats man gärna återvänder till. Här kan du känna dig som hemma, oavsett om du bara vill ta en drink eller stanna hela kvällen. Våra stamgäster uppskattar inte bara den exklusiva atmosfären, utan också möjligheten att alltid upptäcka något nytt på menyn.

Under hösten, när mörkret och kylan börjar krypa in, är Papillon en perfekt tillflyktsort. Den varma, ombonade miljön och de sofistikerade smakerna gör att du kan koppla av och njuta i lugn och ro. Här finns något för alla – från de som vill njuta av en avslappnad fika till finsmakarna som letar efter den perfekta cocktailen. Oavsett vad du söker, kan Papillon erbjuda en upplevelse som värmer både kropp och själ.

Besök Papillon på Bank Hotel i höst

Hösten är den perfekta tiden att upptäcka eller återvända till Papillon. Med en kombination av sofistikerad miljö, innovativa cocktails och ett brett utbud av fika och mat, finns det ingen anledning att inte göra Papillon till ditt nya stammisställe. Vi är stolta över att ha blivit omnämnda som ett av höstens bästa ställen av Stureplansgruppen och ser fram emot att välkomna både nya och gamla gäster till vår lilla oas på Bank Hotel.

Oavsett om du vill ha en lugn kväll med vänner, fira en speciell händelse, eller bara ta en drink efter jobbet, är Papillon den perfekta platsen för dig. Välkommen till oss i höst – vi lovar en upplevelse du sent kommer att glömma!

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)