Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

ONE OF A KIND

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda. Nu är byggnaden kärleksfullt renoverad och inrymmer idag ett levande, intimt boutiquehotell med sofistikerade barer och eleganta restauranger.

Personligt. Intimt. Klassiskt.

Rum & Sviter

Med 11 exklusiva rumskategorier, varav 6 svitkategorier, kan vi erbjuda allt från avkoppling till ett överflöd av lyx och bekvämlighet. Alla rum har målats i ljusa, naturliga färger och inretts med sobra material i jugendstil som stämmer väl med byggnadens anrika historia och moderna bekvämligheter.
Vid bokning för mer än två personer per rum, kontakta reservations@bankhotel.se.

BRUNCH

Nu kan du boka en Lazy Breakfast & Bubbles på Bonnie’s och njuta av den utsökta frukostbuffén, à la carte-menyn och champagne. Lazy Breakfast & Bubbles serveras lördagar och söndagar på både Bonnie’s och Papillon.  På Papillon erbjuds en à la carte-meny från Bonnie’s.

BAGELS & BUBBLES

Njut av Bagels & Bubbles och låt dig serveras ett trevåningsfat med färska bagels och utvalda tillbehör. Varmt välkomna till en bubblig upplevelse med utsikt! Lördag  & Söndag på Le Hibou

GÄSTSPEL AV SAYAN ISAKSSON

Under sommarens bästa veckor kommer stjärnkocken Sayan Isaksson att gästa vår bäst bevarade hemlighet, BooBook.

Läs mer

BARTENDER ON CALL

När barerna stänger står våra bartenders redo att servera dig drinkar till rummet så passa på och ring på en bartender!

UPPLEVELSER

Vi har några utvalda partners för att du ska få uppleva mer

Utforska

Rum

Sviter

Restauranger & Barer

NK Padel & Social

Sveriges mest spektakulära padel- och träningsanläggning NK Padel & Social by ASCARO håller på att ta form på taket ovan Regeringsgatan. Vi kan stolt meddela att Bank Hotel, som ligger endast en kort promenad därifrån, blir officiell hotellpartner.

ERBJUDANDEN

Få ut det mesta av din vistelse med våra erbjudanden

Till erbjudanden

Member of Small Luxury Hotels of the World