For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Bonnie’s nya kulinariska riktning

2024-10-15

På Bank Hotel står upplevelser i fokus, och vår restaurang Bonnie’s har nu tagit ett nytt kulinariskt steg med en helt uppdaterad middagsmeny. Här kombinerar vi fransk gastronomi med internationella influenser, samtidigt som vi ger säsongens bästa lokala råvaror en modern och innovativ tolkning. Bonnie’s är mer än bara en restaurang – det är Bank Hotels hjärta, där både smakupplevelser och elegans möts i perfekt harmoni.
“Vår ambition med den nya menyn är att bjuda våra gäster på en sofistikerad smakresa, där det bästa från det franska köket får nytt liv genom globala influenser. På Bonnie’s finns något för alla smaker,” säger Hampus Högström, Food & Beverage Manager på Bank Hotel.

Bank Hotels elegans möter Bonnie’s gastronomiska innovation

Den nya menyn på Bonnie’s bjuder in till en matupplevelse utöver det vanliga. Här hittar du förrätter som Créme Ninon, en ärtsoppa lyxigt toppad med champagne och löjrom och vår utsökta ankleverterrine serverad med grillat bröd, kvittenmarmelad och cornichoner. Varje rätt är noga utformad för att spegla Bank Hotels ambition om högsta kvalitet och en exceptionell upplevelse.

Bland varmrätterna lyser rätter som Moules Frites, gäddqueneller med hummerbisque och räkor, samt vårt saftiga ankbröst med apelsin och rosmarin. För den som önskar något klassiskt erbjuder vi en smakrik oxtartar, perfekt balanserad för att komplettera vår genomtänkta vinlista.
Som avslutning bjuder dessertmenyn på smakupplevelser som passar in perfekt i Bank Hotels lyxiga miljö. Testa vår madeleinekaka med amaretto, kombinerad med kaffeglass och rostad pistage, eller den fräscha Bank Royal med blodapelsinsorbet och champagne. För chokladälskaren rekommenderas vår krämiga chokladmousse – ett avslut på middagen som är lika elegant som atmosfären.

En sofistikerad vinlista för Bank Hotels finsmakare

Vinlistan på Bonnie’s reflekterar den internationella känslan på menyn, med ett noga utvalt sortiment som spänner över både gamla och nya världens främsta vinregioner. På samma sätt som Bank Hotel erbjuder en unik upplevelse, ser vi till att varje vin på Bonnie’s harmoniserar med rätterna för att skapa en helhetsupplevelse.

En historisk plats med modern charm

Bonnie’s är beläget i den anrika bankhallen på Bank Hotel, där historia möter modern design. I dessa storslagna lokaler, där bland annat Svenska Handelsbanken och Wermlands Enskilda Bank en gång huserade, har vi skapat en plats där gästerna kan känna sig som hemma. Det är inte bara en restaurang, det är Bank Hotels andra vardagsrum – en plats för avslappnade luncher, eleganta middagar eller festliga tillfällen.

Hos Bonnie’s får varje gäst möjlighet att njuta av en sofistikerad men avslappnad atmosfär, precis som på Bank Hotel. Från morgonens frukost till kvällens middag, vi på Bank Hotel ser fram emot att välkomna dig till en matupplevelse på Bonnie’s som du sent kommer att glömma.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)