For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Hotel Vilòn

Hotel Vilòn

2024-05-31

Beläget i det historiska hjärtat av Rom, erbjuder Hotel Vilòn en unik upplevelse där modern elegans möter klassisk charm. Detta boutiquehotell, med endast 17 rum, har varsamt restaurerats och erbjuder storslagen utsikt över Palazzo Borgheses privata trädgårdar.

Vi på Bank Hotel värdesätter exklusiva upplevelser, och Hotel Vilòn passar perfekt in i denna kategori. Detta hotell fokuserar på att skapa en personlig och elegant atmosfär. Likt Bank Hotel är Hotel Vilòn beläget i ett historiskt område och erbjuder unika sviter och rum, vilket gör varje vistelse till en oförglömlig upplevelse.

Om

Beläget i det historiska hjärtat av Rom, erbjuder Hotel Vilòn en upplevelse som är lika unik som staden själv. Här möts modern elegans med klassisk charm, och varje detalj är utformad för att uppfylla de högsta standarderna. Detta anrika palats, som en gång tillhörde den ädla Borghese-familjen, har varsamt restaurerats och återfått sin forna glans.

Nu är det ett exklusivt boutiquehotell med endast 17 rum, där de flesta erbjuder en storslagen utsikt över de privata trädgårdarna vid Palazzo Borghese. Upptäck en plats där historia och lyx samspelar på ett sätt som gör ditt besök i Rom oförglömligt

Rum och Sviter

Hotel Vilón erbjuder en rad unika och exklusiva sviter. Vissa med charmiga privata terrasser med utsikt över Palazzo Borghese’s trädgård och vissa med en bohemisk touch. Deras nyaste tillskott är Suite dell’Arancio.

Med en unik utsikt över det autentiska romerska livet kännetecknas sviten av ett separat vardagsrum med en bekväm sittgrupp, förfinat trägolv, en drömlik walk-in-closet och en king size-säng. Sviten har även två marmorbadrum, ett med en regndusch och det andra med ett drömlikt jacuzzi-badkar.

Restaurangen

Restaurangen och bar loungen, Adelaide Restaurant & In Salotto, är uppkallade efter Prinsessan Borghese och utstrålar tidlös elegans och värme, symboliserande italiensk gästfrihet. Här möts en sofistikerad atmosfär med utsökt medelhavsmat skapad av Executive Chef Gabriele Muro.

Hans rätter fångar autentiska italienska smaker och traditionella romerska influenser med en modern twist. Förutom den eleganta och mysiga matsalen finns en grönskande utomhusterrass – en bohemisk oas för frukost, lunch, middag och drinkar ”al fresco”.

Platsen

Hotel Vilòn är beläget i Roms historiska kvarter intill de privata trädgårdarna vid Palazzo Borghese. Bara 40 minuter från Leonardo da Vinci internationella flygplats, 50 minuter från Ciampino och 15 minuter från Termini centralstation.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)