For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Sena cocktails på Le Hibou

Sena cocktails på Le Hibou

2024-04-16

Le Hibou, beläget på toppen av det prestigefyllda Bank Hotel i Stockholm, är en lyxig takbar inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Med sin eleganta atmosfär och panoramautsikt över Stockholms skyline, är det en populär destination för både lokalbor och turister som söker en speciell kväll.

Baren är känd för sina unika cocktails och ett brett utbud av alkoholfria drycker, vilket gör den lämplig för olika smaker. Cocktails är speciellt framställda, inspirerade av lokala landskap och byggnader, vilket ger en extra nivå av njutning till dryckesupplevelsen. Deras meny ”The View” inkluderar kreativt namngivna drycker som ”Stockholm in My <3” och ”Stockholm Syndrome,” var och en knuten till lokala landmärken och historier. Le Hibou planerar snart att släppa sin nya sommarupplaga av menyn ”The View”.

Inredningen på Le Hibou är en hyllning till parisisk elegans och sofistikation, designad för att spegla en exklusiv våning i Paris. Baren är präglad av en lyxig atmosfär med mjuka sammetsmöbler, rikligt med gröna växter och diskret belysning som skapar en varm och välkomnande miljö. Detaljerna är noggrant utvalda, från de eleganta drinkglasen till konstverken som pryder väggarna, vilket bidrar till en känsla av förfining och stil.

 

Läget mellan Nybrokajen och Kungsträdgården gör Le Hibou till en idealisk plats för att njuta av stadens puls medan man sippar på en cocktail. Bara en kort promenad från flera av Stockholms främsta kulturella attraktioner, erbjuder Le Hibou en spektakulär utsikt över staden, vilket gör varje besök till en unik upplevelse. Oavsett om man väljer att sitta inomhus eller på någon av de två terrasserna, erbjuds en oförglömlig utsikt över Stockholms ikoniska silhuett​.

Baren stoltserar med stilfulla soffor samt fåtöljer och två utomhusterrasser som erbjuder olika atmosfärer—en med utsikt över Nybroviken och den andra över Stockholms takåsar. Trots sin lyxiga miljö behåller Le Hibou en exklusiv atmosfär och erbjuder endast snacks-typ av mat, med huvudfokus på sina drycker.

En unik egenskap hos Le Hibou är att den inte endast har direkt tillgång från hotellet utan även en egen separat ingång. Detta tillför ett element av exklusivitet och charm, och gör resan till baren till en del av den totala upplevelsen.

 

Ett besök på Le Hibou sent på kvällen erbjuder en magisk miljö där man kan njuta av stadens ljus och den livliga atmosfären. Det är viktigt att notera att baren inte accepterar reservationer utan tar emot drop-in, så det är en god idé att anlända tidigt, särskilt på helgerna, för att säkra en plats. Detta ställe är idealiskt för en sen natt drink efter en dag med sightseeing eller shopping i Stockholm, och erbjuder ett lyxigt avslut på dagen.

Välkommen till Le Hibou för cocktails och snacks varje dag. Var en av de första att prova deras nya cocktailmeny.

Om du vill läsa mer om barer och andra nattliga aktiviteter i Stockholm, läs Stureplansgruppens artikel. Artikeln inkluderar allt från vincaféer till steakhouse och livliga barer.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)