For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Sommartiden på Bank

Sommartiden på Bank

2024-04-19

Att spendera sommaren på soliga Bank Hotel är något unikt. Vi erbjuder en rad spännande upplevelser och har för i år tagit fram en hel del spännande nyheter. Vi erbjuder upplevelser för alla dagar och väder. Varmt välkomna att spendera våren och sommaren med oss på Bank Hotel.

Stay & Dine

Har du funderat på ett besök på Bank Hotel i sommar? Vi erbjuder just nu ett paket, Stay & Dine, där både ett förmånligare pris på vistelsen samt en middag om tre rätter ingår. Detta erbjudande ger er den ultimata Bank-upplevelsen.

Lördagslunch på terrassen

Varje lördag öppnar Bank Hotel upp deras takterrass för en solig lunchsittning. Vid 13.00 varje lördag kommer ni i sommar ha möjlighet att avnjuta svenska klassiska rätter på terrassen på Arsenalsgatan. Med endast ett fåtal platser bör ett besök på Bank terrassen bokas in.

Ostronfredagar

Varje löningsfredag bjuder Bonnie’s in till ostronfredag. Njut av ostron under först lunch och sedan AW där vi dukar upp baren med ostron och champagne i mängder. På våra ostronfredagar serverar vi ostron för endast 30 kr styck.

Sitt ute på Arsenalsgatan

Ni är välkomna tillbaka till Papillons pittoreska uteservering i sommar igen. Papillon är öppet från 11.00 varje dag och serverar lunch, fika, drinkar samt middag. Slå dig ned på lummiga Arsenalsgatan och njut av den storstadspulsen. Inför sommaren kommer Papillon även att börja med take away luncher, för att ge gäster möjlighet att njuta av det fina vädret vid Nybroviken. För ett förmånligare pris kommer de att erbjuda en veckans rätt, dagens special samt en sallad varje vardag.

Mingel eller middag?

Sommarens festligaste event sker på vår takterrass BooBook. Här kan du anordna allt från födelsedagsminglet till släktlunchen och den storslagna sommarfesten. Bokar ni BooBook har ni tillgång till ett privat styrelserum samt en stor takterrass med utsikt över Nybroviken. I sommar erbjuder vi speciellt framtagna sommarmenyer när ni bokar BooBook.

Svenska klassiker

Bonnie’s välkomnar sommaren med svenska klassiker. Rätter som köttbullar och rimmad lax kommer att serveras hela sommaren lång. Kanske väljer du att starta ditt besök med ostron eller varsin förrätt, hitta sedan en varmrätt som lockar. Ett besök på Bonnie’s avslutas bäst med deras dessert Smash the Piggy Bank. Med otroligt ljusinsläpp är ett besök på Bonnie’s lika självklart för både frukost, brunch, lunch och middag.

Sommarens cocktails

Varmt välkomna på somriga cocktails i solen uppe på Le Hibou. Här är det öppet för snacks och drinkar varje dag. Sitt ute på någon av terrasserna och njut av somriga Stockholm. Le Hibous cocktailmeny “The View” är nyligen uppdaterad med somriga drinkar och smaker.

Trolley Service

Varje vecka erbjuder Bonnie’s en unik fatservering, där rätterna serveras och tillagas vid bordet. Serveringen är en större rätt som delas på av två eller fler. Varje vecka kommer rätten att bytas ut, så att du alltid kan uppleva nya smaker på Bonnie’s.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)