For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Sitt ute på våra terrasser och uteserveringar

SITT UTE PÅ VÅRA TERRASSER OCH UTESERVERINGAR

När solen strålar och sommarvärmen är ett faktum vill vi inget hellre än att sitta ute och njuta av vädret. På Bank Hotel erbjuder vi flera olika sätt att ta del av sommaren och våren på. Slå dig ned på Papillons uteservering på den händelserika gatan Arsenalsgatan, här kan du äta och dricka varje dag från morgon till kväll. På eftermiddagarna är du välkommen upp till Le Hibous terrasser för snack, cocktails och vin. Till lunchtid på lördagar kan du även besöka Le Hibou för svenska klassiker. Njut av sommaren med oss på Bank Hotel, vi ligger bara några steg från kajkanten vid Nybroviken med nära till shopping och nöjesliv.

LE HIBOU

Le Hibou, beläget högst upp i det anrika Bank Hotel i Stockholm, erbjuder en unik mat- och dryckesupplevelse från sina två välkomnande terrasser. Den nyrenoverade solterrassen har precis utrustats med nya, eleganta soffor, vilket skapar en än mer inbjudande och avslappnad atmosfär. Här kan gästerna njuta av ”The View”, en ny drinkmeny fylld med somriga och uppfriskande cocktails som kompletterar den soliga utsikten perfekt. Ni får inte missa deras nya cocktail Memory Lane med Absolut Vodka, Rabarber, Punsch, Kokos och Jasmine som är inspirerad av Junibacken.

Le Hibou är känt för sina prisbelönta cocktails och ett handplockat urval av goda viner som serveras dagligen till både hotellets gäster och Stockholmsborna. Menyn kompletteras av ett sortiment av läckra snacks som passar perfekt för en avkopplande stund på terrassen. Detaljerna och kvaliteten i både mat och dryck speglar den höga standard som Bank Hotel står för.

Varje lördag får Le Hibou ett särskilt inslag då Bonnies tar plats på Arsenalsterrassen för att servera lunch. Från kl. 12.30 kan gästerna sätta sig ner i solen och avnjuta en välsmakande måltid. Arsenalsterrassen, som är den andra av Le Hibous två terrasser, erbjuder en lika storslagen miljö med utsikt över Nybroviken och Djurgården, vilket skapar perfekta förutsättningar för en minnesvärd lunchupplevelse.

Le Hibou och dess terrasser är en idealisk destination för de som uppskattar kvalitet och stil. Med en kombination av exceptionell service, utsökta drycker och en atmosfär som andas lyx, garanterar Le Hibou att varje besök blir en unik upplevelse. Oavsett om du söker en avkopplande drink efter arbetet, en trevlig lunch på lördagen eller bara en plats att njuta av solen, är Le Hibou det perfekta valet för en lyxig vistelse i hjärtat av Stockholm.

PAPILLON

Papillons charmiga uteservering vid Bank Hotel i hjärtat av Stockholm erbjuder en idyllisk mötesplats för såväl lokalbefolkningen som tillresta. Med ett nyligt tillskott av tre nya bord har gästerna nu ännu större möjlighet att njuta av solen som badar uteserveringen i ljus under förmiddagarna. Från kl 11 varje dag välkomnas besökare att ta del av en avkopplande och lyxig atmosfär mitt i stadens pulserande liv.

Besökare kan starta dagen med en smakrik fika, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att förgylla upplevelsen. Uteserveringens meny fortsätter sedan att imponera med lunch och middag där både internationella rätter och lokala favoriter står i centrum. För de som önskar avrunda sitt besök eller helt enkelt vill njuta av en ledig stund, erbjuder Papillon även ett brett urval av välkomponerade drinkar.

Beläget på en av Stockholms mest prestigefyllda adresser, omges Papillon av den historiska charmen hos Norrmalm. Uteserveringens eleganta inredning kompletterar perfekt den exklusiva känslan hos Bank Hotel, vilket gör den till en utmärkt plats för både avslappnade möten och speciella tillfällen.

Erbjudandet hos Papillon sträcker sig bortom bara mat och dryck; det handlar om en upplevelse där varje besök blir ett minne värt att spara. För den som söker efter det där lilla extra är detta en destination värd namnet. Vare sig det är för en snabb lunch i solen, en avkopplande fika, eller en middag under stjärnorna, garanterar Papillons uteservering en exceptionell upplevelse mitt i Stockholm city.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)