2021-09-22
Vi fick chansen att prata med Fanny & Matilda, vår nya superduo i köket. De berättar om sina nya roller, vad vi inte får missa på Bonnie’s och hur deras perfekta lediga helg ser ut.
Hej Fanny och Matilda, ny superduo i köket på Bank Hotels restaurang Bonnie’s. Berätta, vad gör ni och hur hamnade ni här?
Fanny Rönnblom heter jag, numera kökschef på Bank hotel. Jag kom hit för ett år sen efter att Arnold’s fick stänga på grund av pandemin. Innan dess har jag varit lite överallt, en sväng i Macao utanför Hongkong, runt på olika krogar i Stockholm innan jag återvände till Stureplansgruppen igen. Som kökschef så har jag ett övergripande ansvar för personal, menyer, siffror med mera. Det är relativt nytt och utmanande för mig men samtidigt roligt och utvecklande!
Matilda heter jag, 25 år, och jag nybliven köksmästare på Bank Hotel! Jag ser till att allt rullar som det ska i köket, allt från planering runt rätter till menyn, beställningar och till att alla mår bra och har det KUL på jobbet! Det är viktigt för mig. Jag har innan jobbat runt på olika krogar i Stockholm, allt för att samla på sig så mycket erfarenheter som möjligt. Erfarenheter som jag vill använda nu när jag landat på Bank Hotel!