Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se

Om Bank Hotel

En unik plats

Ett intimt boutiquehotell och en myllrande mötesplats för både stockholmare och besökare. En arena för de som söker en extraordinär upplevelse och är nyfiken på livet och människorna mitt i Stockholm. Liksom huvudstadens puls slår så pulserar även Bank Hotel av liv och rörelse. Hotellet är en oas för dig som gillar att vara i händelsernas centrum.

Bank Hotel är en levande, välkomnande och självklar mötesplats där allt är noga genomtänkt in i minsta detalj. En mötesplats som är tillåtande och mångfasetterad, där allt handlar om personlig service, kvalitet och komfort för gästerna i en intim miljö.

När du checkar in blir du omedelbart påmind om hotellets historia – ett f.d. bankpalats som nu fått en djärv och levande inredning. Och bara en kort promenad från Stockholms exklusivaste shoppingstråk, nattliv och kulturella attraktioner.

Från takterrasserna, där du kan ta ett glas i någon av barerna, har du en fantastisk utsikt över Stockholm och när du går ut genom hotellporten öppnar sig Nybrovikens vatten på andra sidan gatan. Där kan du stiga ombord på någon av båtarna och ge dig ut i Stockholms skärgård med mer än 24 000 öar.

Hur du kommer hit

Vill du att vi ska möta upp dig på flygplatsen med en privat bil eller en taxi? Du kan nå oss på info@bankhotel.se. Från Arlanda och Bromma kan du ta bussen till Centralen och sedan promenera hit på cirka 10 minuter. Eller så kan du ta Arlanda Express till Centralen och promenera därifrån på cirka 10 minuter.

Kontakt