Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Nyheter

Nyheter

Senaste nyheterna om Bank Hotel

Le Hibou – vår nya cocktailbar med utsikt över Stockholms takåsar

På översta våningsplan, med en utsikt över grönskande Djurgården och Nybroviken, öppnar snart vår exklusiva cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten.

Bank Hotel konstgalleri Art Space

Svenskt Modefoto 1952-2019

Svenskt modefoto 1952–2019 heter den första utställningen som äger rum i Art Space med start från 29 mars. Utställningen inriktar sig på fotomodekonst från 13 svenska etablerade och hyllade fotografer. Utställningen är öppen för allmänheten och är gratis att besöka.

Bank Hotel inredning bankvalv

Bankvalv blir konsthall

På Bank Hotel är konst en central del och här ryms allt från unga konstnärer till internationella stjärnor. Nu tar vi konstsatsningen till nästa nivå och öppnar snart upp det forna bankvalvet fast nu som konsthall - Art Space. Mer information kommer inom kort.

Bank Hotel fasad ingång

Small Luxury Hotels of the World samarbetar med Hyatt

Small Luxury Hotels ger World of Hyatt-medlemmar möjligheten att tjäna poäng och få exklusiva förmåner på alla SLH-hotell runt om i världen, som då exempelvis Bank Hotel. Vi välkomnar alla medlemmar att upptäcka Bank Hotel och Stockholm!

Bank Hotel rum inredning

Bank Hotel - "The Best New Hotels In The World"

Bank Hotel har blivit utnämnda på den prestigefyllda ”It List” från Travel + Leisure 2019, med titeln "The Best New Hotels In The World". Varje år rankar resesajten Travel + Leisures journalister hundratals nya hotell runt om i världen.

Bank Hotel restaurang bonnie's pris

Bonnie’s – Årets Affärskrog 2018

I 35 år, sedan 1983, har Dagens industri och Di Weekend delat ut Sveriges äldsta restaurangpris, Årets affärskrog. 2018 var det restaurang Bonnie’s på Bank Hotel som tog emot det prestigefyllda och ärofyllda priset.

Bank Hotel Papillon Bar inredning

Papillon nominerad till DN Gulddraken 2019 i kategori Bar

Papillon var nominerade till det prestigefyllda restaurangpriset Gulddraken i kategorin för Stockholms bästa bar 2019. Gulddraken har delats ut av Dagens Nyheter sedan 2001 i kategorin för Stockholms bästa bar 2019.


Member of Small Luxury Hotels of the World