Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Nyheter

Nyheter

Senaste nytt om Bank Hotel

Möt Fanny & Matilda

Vi fick chansen att prata med Fanny & Matilda, vår nya superduo i köket. De berättar om sina nya roller, vad vi inte får missa på Bonnie's och hur deras perfekta lediga helg ser ut.

Möt Ludwig

Denna vecka fick vi chansen att prata med Ludwig, vår barchef på Le Hibou. Ludwig berättar hur han helst spenderar sina lediga dagar, vart han reser härnäst och tankarna bakom den nya somriga cocktaillistan.

Ett År som nr 1 på Tripadvisor

Vi är stolta över att kunna meddela att Bank Hotel har varit nummer 1 i ett år på Tripadvisor, världens största reseplattform.

Sayan Isaksson Gästar BooBook

Under sommarens bästa veckor kommer stjärnkocken Sayan Isaksson gästa vår bäst bevarade hemlighet, takterrassen BooBook.

Möt Emma

Vi har haft nöjet att prata med Emma, ett vänligt ansikte du möter i receptionen. Hon berättar om Bank Hotels signaturer, kallbad och hur hennes perfekta helg ser ut.

Bo på Bank Hotel och Upplev Bro Hof Slott

Vi har teamat upp med Bro Hof Slott som är en golfklubb i världsklass med banor designade av Robert Trent Jones Jr., en av världens främsta inom bandesign.

Vi teamar upp med NK Padel & Social

Sveriges mest spektakulära padel- och träningsanläggning NK Padel & Social by ASCARO håller på att ta form på taket ovan Regeringsgatan

Hampus, Vin & Mat

Låt oss presentera var fantastiska sommelier på Bank Hotel, Hampus, med några korta frågor och svar.

Lazy Breakfast & Bubbles

Nu kan du njuta Lazy Breakfast & Bubbles på Bonnie's och Papillon.

Möt Steffen

Bank Hotel har i veckan vunnit Tripadvisors utmärkelse Travelers Choice 2020. Här träffar vi hotellchef Steffen Sander som berättar mer om utmärkelsen och sin roll. 

Vi är nr. 1 på Tripadvisor!

Bank Hotel är enligt världens största reseplattform Tripadvisor just nu nummer 1 på listan över bästa hotell i Stockholm med toppbetyget 5 av 5. Listan utgörs av inte mindre än hela 161 hotell. Placeringen och betyget baseras på hotellgästers omdömen och recensioner efter sin vistelse på hotellet.

Baserat på gästers och resenärers omdömen rankar resesajten Tripadvisor de bästa hotellen runt om i världen och i olika städer. Användarna får då bidra med innehåll i form av en betygskala och recensioner. Betygen sammanställs sedan på en skala 1–5 där 5 är det maximala betyget att uppnå med möjligheten för toppranking. Skalan innefattar kategorierna Läge, Renlighet, Service och Standard. Tusen tack till våra fantastiska gäster som vill komma och uppleva Bank Hotel med oss och även ett stort tack till vårt dedikerade Bank-team!

Utelunch på Arsenalsgatan

Ny uteservering för säsongen! Ett stenkast från stadens brus, på Arsenalsgatan utanför Papillon, kan du nu sitta ute och njuta av din lunch, kaffe eller varför inte ett glas vin? Här serveras ett urval av lunchrätter som räksallad, Spaghetti Pomodoro och köttbullar. Vi öppnar kl. 11.00.

Nyårssupé på Bonnie's

Njut av en magnifik 5-rätters nyårssupé under glastaket i forna Bankhallen på Bonnie’s. Njut av rätter som Halstrad pilgrimsmussla, Piggvar och Clementinsorbet.

Första sittningen kl. 17.00 17.30 18.00 – 995 kr

Andra sittningen kl. 20.00 20.30 21.00 – 1195 kr

Inklusive tillträde till Takbaren vid tolvslaget.

Wu-Tang Clan x Absolut Art - Ny utställning i Bank Art Space!

Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space inleder ett samarbete med Absolut Art som gästar konsthallen den 14 till 17 november med sin exklusiva utställning med Wu-Tang Clan. En konstutställning som hade världspremiär i New York den 24 oktober. Nu kommer konstkollektionen bestående av limiterade och exklusiva prints skapade av etablerade och uppgående konstnärer som samlats för att hylla Wu-Tangs kulturella arv till Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space för en exklusiv utställning under fyra dagar i november.

Perrier-Jouët x Bank Hotel

Det anrika champagnehuset Perrier-Jouët presenterar under hösten en ny design för Perrier-Jouët Grand Brut, inspirerad av flaskan från husets första prestigecuvée Blason de France. I samband med lanseringen ingår Perrier-Jouët ett exklusivt samarbete med Bank Hotel. Bank Hotel och Perrier-Jouët kommer tillsammans att bjuda in till en exklusiv matupplevelse i det forna bankvalvet, numera kallat Bank Art Space. Middagarna äger rum 30–31/10 samt 6–7/11. Bokningen öppnar på självaste champagnedagen fredag den 18 oktober.

Läs mer

Le Hibou – vår nya cocktailbar med utsikt över Stockholms takåsar

På översta våningsplan, med en utsikt över grönskande Djurgården och Nybroviken, öppnar snart vår exklusiva cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten.

Bank Hotel konstgalleri Art Space

Svenskt Modefoto 1952-2019

Svenskt modefoto 1952–2019 heter den första utställningen som äger rum i Art Space med start från 29 mars. Utställningen inriktar sig på fotomodekonst från 13 svenska etablerade och hyllade fotografer. Utställningen är öppen för allmänheten och är gratis att besöka.

Bank Hotel inredning bankvalv

Bankvalv blir konsthall

På Bank Hotel är konst en central del och här ryms allt från unga konstnärer till internationella stjärnor. Nu tar vi konstsatsningen till nästa nivå och öppnar snart upp det forna bankvalvet fast nu som konsthall - Art Space. Mer information kommer inom kort.

Bank Hotel fasad ingång

Small Luxury Hotels of the World samarbetar med Hyatt

Small Luxury Hotels ger World of Hyatt-medlemmar möjligheten att tjäna poäng och få exklusiva förmåner på alla SLH-hotell runt om i världen, som då exempelvis Bank Hotel. Vi välkomnar alla medlemmar att upptäcka Bank Hotel och Stockholm!

Bank Hotel rum inredning

Bank Hotel - "The Best New Hotels In The World"

Bank Hotel har blivit utnämnda på den prestigefyllda ”It List” från Travel + Leisure 2019, med titeln "The Best New Hotels In The World". Varje år rankar resesajten Travel + Leisures journalister hundratals nya hotell runt om i världen.

Bank Hotel restaurang bonnie's pris

Bonnie’s – Årets Affärskrog 2018

I 35 år, sedan 1983, har Dagens industri och Di Weekend delat ut Sveriges äldsta restaurangpris, Årets affärskrog. 2018 var det restaurang Bonnie’s på Bank Hotel som tog emot det prestigefyllda och ärofyllda priset.

Bank Hotel Papillon Bar inredning

Papillon nominerad till DN Gulddraken 2019 i kategori Bar

Papillon var nominerade till det prestigefyllda restaurangpriset Gulddraken i kategorin för Stockholms bästa bar 2019. Gulddraken har delats ut av Dagens Nyheter sedan 2001 i kategorin för Stockholms bästa bar 2019.

Member of Small Luxury Hotels of the World