For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Nyheter

Senaste nytt om Bank Hotel

Hoot Hoot

Vår fantastiska takbar Le Hibou tog fram den prisbelönta cocktailen Hoot Hoot, som idag står som en signatur för hela Bank Hotel huset.

Spendera påsken på Banken

Ska du besöka vänner eller familj i Stockholm under påsken? Eller har du kanske inget planerat än? Oavsett är du välkommen till Bank Hotel.

Kvinnorna på Bank

Den 8 mars infaller internationella kvinnodagen. Vi på Bank Hotel har förmånen att varje dag arbeta med fantastiska kvinnor. Stureplansgruppen skrev i samband med dagen en artikel där de lyfte ett urval av alla underbara kvinnor som arbetar inom koncernen. Vår fantastiska hotellchef Lisa och Desiré som är kommersiell chef lyftes i artikeln.

The Bitter Connection

Söndag den 10 mars får Le Hibou besök av två välkända barer, Camparino in Galleria och Dutch Kills. Tillsammans kommer de två barerna att servera drinkar skapade på Campari.

La Cour

Sommarens event

Välkommen till en gastronomisk upplevelse i hjärtat av Stockholm. På Bank Hotels takterrass BooBook bjuds du in till en oförglömlig sommar med uppfriskande luncher och romantiska middagar, allt ackompanjerat av en hisnande utsikt över Nybroviken.

Enastående eventutrymmen för varje tillfälle

På Bank Hotel erbjuder vi exceptionella och eleganta evenemangslokaler för framstående möten, intimare middagar, enastående evenemang, minnesvärda möhippor och sofistikerade mingel. Vi är mästare på att skräddarsy och leverera en unik upplevelse som matchar dina önskemål.

Valentine's Day

Fira alla hjärtans på Bank Hotel. Bjud med någon du tycker om till Le Hibou för drinkar, eller anordna en mysig staycation med din partner. Oavsett vad som passar dig så är Bonnie’s Smash the Piggy Bank ett måste för den ultimata kärleksdagen.

Le Hibou imponerar med fem nomineringar i Bartenders Choice Awards

Le Hibou imponerar med fem nomineringar i Bartenders Choice Awards

Vi gläds att meddela att vår bar, Le Hibou, har fått hela fem nomineringar i årets upplaga av Bartenders Choice Awards.

Lunch på Bonnie’s

Lunch på Bonnie’s

Välkommen på lunch på Bonnie's – vår eleganta restaurang som erbjuder en gastronomisk resa i vacker atmosfär.

Bank Hotel is City Hotel of The Year

Bank Hotel är
Årets City Hotel

Bank Hotel är årets stadshotell i världen utsett av Small Luxury Hotels. Vårt team är stolta över att få uppmärksamhet för vårt engagemang för att ge gästerna en unik upplevelse på ett personligt, intimt och klassikt sätt.

Chambre Séparées

Oavsett om du letar efter en intim kväll med nära vänner eller planerar en storslagen sammankomst, garanterar dessa Chambre Séparées en oförglömlig upplevelse i en elegant och lyxig miljö.

Fira nyår på banken

Om du letar efter ett exklusivt nyårsfirande är Bank Hotel platsen för dig. Vi håller alla våra restauranger och barer öppna för en storslagen kväll. Läs mer om hur du kan fira in 2024 på ett bankigt sätt.

Lucia på Bank

Fira Lucia med en frukost eller middag på Bonnie's och njut av att Lucia och hennes kör uppträder.

Möt Niclas

Vi hade förmånen att få träffa Le Hibous hovmästare Niclas. Niclas har arbetat på Le Hibou sedan öppning och sett de utvecklas.

Lazy Breakfast & Bubbles

Nu kan du njuta Lazy Breakfast & Bubbles på Bonnie's.

Sommar på
Bank Hotel

Spendera sommaren i storstaden. Vi välkomnar våra gäster att njuta av det härliga vädret hos oss varje dag i sommar, därför har vi samlat våra bästa tips på hur du spenderar din sommar med oss.

Möt Hezel

Hezel arbetar med event och möten här på Bank Hotel. Hon har varit här i tre år och kan hela banken ut och in.

The perfect weekend getaway

Small Luxury Hotels tipsade om vinterns bästa weekendresor och Bank Hotel stod självklart med på listan.

Möt Martin

Lär känna Le Hibous nya barchef Martin David. Få reda på vad som fick honom att bli mat- och dryckes intresserad och vad han har gjort för att hamna där han är idag. Läs mer om Le Hibous nya drinkmeny och ta reda på vad som gör takterrassen så unik. 

Fira nyår på Bank Hotel

Fira nyår med oss på Bank Hotel! Under nyårshelgen håller alla våra restauranger och barer öppet, och vi vill välkomna er att fira med oss. Nedan har vi samlat våra bästa tips på hur ni kan fira med oss.

Team Bank Hotel

Vi vill introducera dig till vårt fantastiska team på Bank Hotel. Lär känna the Bankers som hjälper dig med allt du kan tänka dig och lite till så att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Häng med, så ses vi på Bank Hotel!

Bank Art Space

Bank Art Space och de många fantastiska utställningarna genom åren.

Möt Jeffrey

Jeffrey Kelder är Bonnie’s nya restaurangchef. Han har jobbat inom restaurangbranschen nästan hela sitt liv och brinner för det han inte känner till än. Häng med när vi lär känna honom bättre!

Stockholms härligaste vinlista

Svenska Dagbladet har listat stans härligaste vinlistor och bland dem hittar vi Bonnie's med rubriken "Klassiska buteljer och sammetslen lyx”.

1 000 Recensioner & Fortfarande Nummer Ett

Vi har nått 1000 recensioner på Tripadvisor och vi är fortfarande det högst rankade hotellet i Stockholm. Stort tack till alla våra Bankers, kollegor och gäster för att ni har gjort Bank Hotel till det bästa hotellet.

Stockholms Bästa Brunch

Stureplansgruppen har listade Stockholms 10 bästa bruncher 2022 var vår brunch Lazy Breakfast & Bubbles med på den.

Möt Fanny & Matilda

Vi fick chansen att prata med Fanny & Matilda, vår nya superduo i köket. De berättar om sina nya roller, vad vi inte får missa på Bonnie's och hur deras perfekta lediga helg ser ut.

Möt Ludwig

Denna vecka fick vi chansen att prata med Ludwig, vår barchef på Le Hibou. Ludwig berättar hur han helst spenderar sina lediga dagar, vart han reser härnäst och tankarna bakom den nya somriga cocktaillistan.

Ett År som nr 1 på Tripadvisor

Vi är stolta över att kunna meddela att Bank Hotel har varit nummer 1 i ett år på Tripadvisor, världens största reseplattform.

Sayan Isaksson Gästar BooBook

Under sommarens bästa veckor kommer stjärnkocken Sayan Isaksson gästa vår bäst bevarade hemlighet, takterrassen BooBook.

Möt Emma

Vi har haft nöjet att prata med Emma, ett vänligt ansikte du möter i receptionen. Hon berättar om Bank Hotels signaturer, kallbad och hur hennes perfekta helg ser ut.

Bo på Bank Hotel och Upplev Bro Hof Slott

Vi har teamat upp med Bro Hof Slott som är en golfklubb i världsklass med banor designade av Robert Trent Jones Jr., en av världens främsta inom bandesign.

Hampus, Vin & Mat

Låt oss presentera var fantastiska sommelier på Bank Hotel, Hampus, med några korta frågor och svar.

Vi är nr. 1 på Tripadvisor!

Bank Hotel är enligt världens största reseplattform Tripadvisor just nu nummer 1 på listan över bästa hotell i Stockholm med toppbetyget 5 av 5. Listan utgörs av inte mindre än hela 161 hotell. Placeringen och betyget baseras på hotellgästers omdömen och recensioner efter sin vistelse på hotellet.

Baserat på gästers och resenärers omdömen rankar resesajten Tripadvisor de bästa hotellen runt om i världen och i olika städer. Användarna får då bidra med innehåll i form av en betygskala och recensioner. Betygen sammanställs sedan på en skala 1–5 där 5 är det maximala betyget att uppnå med möjligheten för toppranking. Skalan innefattar kategorierna Läge, Renlighet, Service och Standard. Tusen tack till våra fantastiska gäster som vill komma och uppleva Bank Hotel med oss och även ett stort tack till vårt dedikerade Bank-team!

Utelunch på Arsenalsgatan

Ny uteservering för säsongen! Ett stenkast från stadens brus, på Arsenalsgatan utanför Papillon, kan du nu sitta ute och njuta av din lunch, kaffe eller varför inte ett glas vin? Här serveras ett urval av lunchrätter som räksallad, Spaghetti Pomodoro och köttbullar. Vi öppnar kl. 11.00.

Nyårssupé på Bonnie's

Njut av en magnifik 5-rätters nyårssupé under glastaket i forna Bankhallen på Bonnie’s. Njut av rätter som Halstrad pilgrimsmussla, Piggvar och Clementinsorbet.

Inklusive tillträde till Takbaren vid tolvslaget.

Wu-Tang Clan x Absolut Art - Ny utställning i Bank Art Space!

Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space inleder ett samarbete med Absolut Art som gästar konsthallen den 14 till 17 november med sin exklusiva utställning med Wu-Tang Clan. En konstutställning som hade världspremiär i New York den 24 oktober. Nu kommer konstkollektionen bestående av limiterade och exklusiva prints skapade av etablerade och uppgående konstnärer som samlats för att hylla Wu-Tangs kulturella arv till Bank Hotel’s konsthall Bank Art Space för en exklusiv utställning under fyra dagar i november.

Perrier-Jouët x Bank Hotel

Det anrika champagnehuset Perrier-Jouët presenterar under hösten en ny design för Perrier-Jouët Grand Brut, inspirerad av flaskan från husets första prestigecuvée Blason de France. I samband med lanseringen ingår Perrier-Jouët ett exklusivt samarbete med Bank Hotel. Bank Hotel och Perrier-Jouët kommer tillsammans att bjuda in till en exklusiv matupplevelse i det forna bankvalvet, numera kallat Bank Art Space. Middagarna äger rum 30–31/10 samt 6–7/11. Bokningen öppnar på självaste champagnedagen fredag den 18 oktober.

Läs mer

Le Hibou – vår nya cocktailbar med utsikt över Stockholms takåsar

På översta våningsplan, med en utsikt över grönskande Djurgården och Nybroviken, öppnar snart vår exklusiva cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt över Strandvägens takåsar och Nybrovikens vatten.

Bank Hotel konstgalleri Art Space

Svenskt Modefoto 1952-2019

Svenskt modefoto 1952–2019 heter den första utställningen som äger rum i Art Space med start från 29 mars. Utställningen inriktar sig på fotomodekonst från 13 svenska etablerade och hyllade fotografer. Utställningen är öppen för allmänheten och är gratis att besöka.

Bank Hotel inredning bankvalv

Bankvalv blir konsthall

På Bank Hotel är konst en central del och här ryms allt från unga konstnärer till internationella stjärnor. Nu tar vi konstsatsningen till nästa nivå och öppnar snart upp det forna bankvalvet fast nu som konsthall - Art Space. Mer information kommer inom kort.

Bank Hotel fasad ingång

Small Luxury Hotels of the World samarbetar med Hyatt

Small Luxury Hotels ger World of Hyatt-medlemmar möjligheten att tjäna poäng och få exklusiva förmåner på alla SLH-hotell runt om i världen, som då exempelvis Bank Hotel. Vi välkomnar alla medlemmar att upptäcka Bank Hotel och Stockholm!

Bank Hotel rum inredning

Bank Hotel - "The Best New Hotels In The World"

Bank Hotel har blivit utnämnda på den prestigefyllda ”It List” från Travel + Leisure 2019, med titeln "The Best New Hotels In The World". Varje år rankar resesajten Travel + Leisures journalister hundratals nya hotell runt om i världen.

Bank Hotel restaurang bonnie's pris

Bonnie’s – Årets Affärskrog 2018

I 35 år, sedan 1983, har Dagens industri och Di Weekend delat ut Sveriges äldsta restaurangpris, Årets affärskrog. 2018 var det restaurang Bonnie’s på Bank Hotel som tog emot det prestigefyllda och ärofyllda priset.

Bank Hotel Papillon Bar inredning

Papillon nominerad till DN Gulddraken 2019 i kategori Bar

Papillon var nominerade till det prestigefyllda restaurangpriset Gulddraken i kategorin för Stockholms bästa bar 2019. Gulddraken har delats ut av Dagens Nyheter sedan 2001 i kategorin för Stockholms bästa bar 2019.

Member of Small Luxury Hotels of the World

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)