For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Boka Event

Något nytt kommer snart

WU-TANG CLAN EXHIBITION

Av Absolut Art

Absolut Art gästade konsthallen med den exklusiva utställning Wu-Tang Clan. Konstutställningen hade världspremiär i New York den 24 oktober och ställdes ut på Bank Art Space fyra dagar under november 2019.

Hiphop-legenderna Wu-Tang Clan har under hösten 2019 inlett ett intimt konstsamarbete med Absolut Art. Konstkollektionen bestående av limiterade och exklusiva prints skapade av etablerade och uppgående konstnärer som samlats för att hylla Wu-Tangs kulturella arv visades på Bank Art Space för en exklusiv utställning under fyra dagar i november.

Konstkollektionen är kurerad av Oliver “Power” Grant, medgrundaren av Wu-Tang Productions och Wu-Tang Brand tillsammans med kuratorn Diya Vij.

Exklusiva middagar i valvet

Av Perrier-Jouët

Det anrika champagnehuset Perrier-Jouët presenterade under hösten en ny design för Perrier-Jouët Grand Brut, inspirerad av flaskan från husets första prestigecuvée Blason de France. I samband med lanseringen ingick Perrier-Jouët ett samarbete med Bank Hotel och bjöd in till en exklusiv matupplevelse i Bank Art Space.

Svenskt Modefoto 1952-2019

Av CFHILL

På Bank Hotel älskar vi konst så mycket att vi byggt en egen internationell konstsamling och låtit unga lovande svenska konstnärer inreda våra rum. Nu tar vi nästa steg och förvandlar bankvalv till konsthall, där kontinuerliga utställningar kommer visas upp och kureras av konstexperterna CFHILL.

Bank Art Space tar plats i det forna bankvalvet med fokus på den samtida konstscenen med både privat och kommersiell konst. Den första utställningen, ‘Svenskt modefoto 1952–2019 och inriktade sig på fotomodekonst från 13 svenska etablerade och hyllade fotografer. En mycket ambitiös och uppskattad utställning med 42 olika fotografier tagna från det oskyldiga femtiotalet till det starka attityderna under 2000-talet. I fotoutställningen visades verk från fotografer som Mikael Jansson, Camilla Åkrans, Denise Grünstein och Robert Nettarp med unika porträtt av Alicia Vikander, Nathalie Portman och många fler.

Event & Möten

Bank Art Space är en perfekt lokal för mingel och event. Är du intresserad av att hyra den så kontakta vårt team på event@bankhotel.se eller slå en signal på 08 598 580 00.

Member of Small Luxury Hotels of the World

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)