For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

1 000 Recensioner & Fortfarande Nummer Ett

1 000 Recensioner & Fortfarande Nummer Ett

2022-02-23

Vi har nått 1000 recensioner på Tripadvisor och vi är fortfarande det högst rankade hotellet i Stockholm. Stort tack till alla våra Bankers, kollegor och gäster för att ni har gjort Bank Hotel till det bästa hotellet.

Låt oss fira med några av våra favoritrecensioner!

Helt underbart hotell

“Väldigt trevlig personal och härlig atmosfär överlag. Jag kände mig välkomnad när jag kom in och personalen berättade om hotelet och Stockholm har att erbjuda.

Papillon helt underbar och vacker bar med väldigt kunnig personal.

Middagen i bonnies på kvällen var jättebra och maten var fantastisk!”

Personalen gör skillnaden

“Tog gubben med mig för en sen födelsedagspresent, det blev en helhetsupplevelse för oss båda! Rummen och alla lokaler väldigt fint dekorerade och mysiga men det som stod ut för oss var personalen. Från det varma bemötandet av Tilda vid ankomst till det genuina leendet av Karolina vid utcheckning så kände vi oss båda så välkomnad. Frukosten tiptop och min nya bästis heter Hoot Hoot. Vad mer kan man begära?”

Förstaklasshotell arbetsresa

“Som affärsresenär så bryr jag mig bara om 3 saker; trevlig personal, chromecast på rummet för att se sport och en god frukost. Bemötandet var genuint och trevligt, OS streamade i bakgrunden på morgonen och Bank serverar den bästa hotellfrukost jag någonsin varit med om. En liten gömd pärla med gångavstånd till allt. Har hittat mitt hem i Stockholm!”

Fantastiskt fint hotell med service i världsklass

“Hotellet i sin helhet från incheckning till utcheckning förmedlar en lyxig atmosfär och service i världsklass. Det och en oslagbar frukost får oss att se fram emot nästa besök, takbaren rekommenderas varmt!”

Fantastisk frukost

Så mysigt hotell med bästa läget och fantastisk frukost med det lilla extra, både buffe och al la carte.

Kul att det finns två barer, både Sophies i källaren och takbaren Le Hibou….

Här har vi bott tidigare och kommer givetvis tillbaka igen.”

Fantastiskt boende med härlig atmosfär!

“Väldigt tillmötesgående personal! Underbar frukost och väldigt trevlig och kunnig personal överlag och speciellt i takbaren! Här tar man drinkarna till en ny nivå! Hotellet ligger perfekt på Blasieholmen med shopping, restauranger, teatrar, museum, klubbar etc inom promenadavstånd. Det kändes som att all personal gjorde det där lilla extra för att uppfylla våra önskemål.”

Otroligt vackert hotel och service i världsklass

“Vi valde att förlägga vår bröllopsnatt hos Bank Hotel och kunde inte vara mer nöjda med det valet. Fantastisk personal. Lyhörd och serviceminded. Lokalerna, restaurang och barer är något i särklass. Kan inte nog rekommendera en vistelse på Bank Hotel.”

Fantastisk vistelse!

“En toppvistelse! Vackert hotell med coola interiörer, supertrevlig personal och fantastisk god frukost! Jag och min man firade hans födelsedag med en weekend i Stockholm, helt perfekt läge på hotellet för detta då allt ligger på gångavstånd. Kommer gärna tillbaka!”

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)