For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Bank Bröllop

Bank Bröllop

Bank Hotel är ett enastående hotell. Att gifta sig på Bank Hotel är något utöver det vanliga. Vi erbjuder dig det ultimata bröllopet, gjort på Bank Hotels sätt. Börja med styling i en av våra Bank Director sviter, fortsätt sedan med cocktails på vår takterass BooBook. Avslutar natten i vår Penthouse Executive Suite, dekorerad efter dina önskemål. Läs mer om ditt bankbröllop här.

Gift er på Bank Hotel!

Styling

När ni gifter er på Banken erbjuder vi er ett styling-rum, en av våra Bankdirektörs-sviter, så att ni kan göra er redo med stil. Beställ champagne och gör er redo med era brudtärnor. Vi sparar Penthouse-sviten åt er och er älskade.

Lokalen

Efter att ha gjort er redo, träffa era nära och kära på vår privata terrass BooBook. Njut av drinkar, snacks och mat efter eget val. BooBook är vår privata terrass på 45 kvm med en pergola högst upp på Bank Hotel. Här njuter ni av utsikten över Strandvägen och Nybrovikens vatten.

Sviten

Det härliga brudparet förtjänar det bästa. Efter att ha haft festen i era liv är det dags att tillbringa natten i en av våra Penthouse Executive-sviter. Vi dekorerar sviten enligt era önskemål.

Vår Penthouse Executive Suite är vår största svit med en terrass som sträcker sig längs hela sviten. 70-74 m2 utrymme fördelat över 2 genomgångsrum, var och en exklusivt dekorerad för att visa upp sin arkitektoniska individualitet. Inuti finns en elegant matsal och en lounge som garanterar avkoppling. Mitt i det separata sovrummet finns den magnifika dubbelsängen i king size, med lyxiga sängkläder och kuddar.

Middagen

Vi erbjuder också möjligheten att hålla er bröllopsmiddag och fest hos oss. Längst ner på Bank Hotel är vårt gamla bankvalv kuraterat till en härlig privat plats, La Voûte. På La Voûte kan vi arrangera privata middagar för upp till 63 gäster och mingel för 200 gäster.

Boka ert Bankbröllop minst två månader i förväg. För priser kontakta reservations@bankhotel.se

Gift er på Bank Hotel-sättet!

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)