For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Fira nyår på banken

2023-10-10

Om du letar efter ett exklusivt nyårsfirande är Bank Hotel platsen för dig. Vi håller alla våra restauranger och barer öppna för en storslagen kväll. Läs mer om hur du kan fira in 2024 på ett bankigt sätt.

Skåla in 2024 till Stockholms fyrverkerier

Fira nyår till Stockholms bästa utsikt på Le Hibou. Boka dina platser ute på takterrassen i god tid, det enda du behöver fundera på är vad du vill ha i glaset vid tolvslaget. Skåla in det nya året med utsikt över Nybroviken, Djurgården och Stockholms takåsar.

Från 1000.- per person.

Bonnie’s nyårssupé

Njut av en exklusiv och välkomponerad sexrätters nyårssupé på Bonnie’s. Kvällen till ära serveras en välsmakande middag med rätter som passar kvällen. Varför inte starta aftonen med sotad kammussla eller sotad kungsmusseron, om du väljer vår vegetariska supé. Vi har självklart matchat smakerna och tagit fram ett vinpaket för kvällen. När klockan börjar närma sig tolvslaget står vi redo att servera er den Champagne ni önskar. Sitt under kristallkronorna och avsluta året på bästa sätt.

Bank on New years

Fira in 2024 med oss på Bank Hotel när vi erbjuder det ultimata nyårsfirandet.
Förvänta dig en vistelse fylld av läcker mat, Champagne och livemusik.

Börja ditt firande med 10 % rabatt på ditt favoritrum eller -svit. Njut av ditt rum och sätt på dig din bästa nyårs-blåsa. Gå ner till Bonnie’s som serverar deras bankiga sexrätters-supe, sitt under de glittriga ljuskronorna medan du njuter av live musik. Skål in det nya året med ett glas champagne i en utav våra exklusiva barer. Njut av en god natts sömn och vakna upp till Bonnies läckra frukost. Fira nyår i Stockholm med oss!

Bank Hotel Sophie's Bar

Sophie’s festliga bar

Alla vet att Sophie’s har den bästa atmosfären. Under nyårsafton välkomnar Sophie dig till sin livliga och festligare bar. Avsluta 2023 med bottle-service och musik med internationella rytmer.

Festlig privat middag

Varför inte äta middag i Sophies privata chambre separee La Cour? Bjud in dina 15 bästa personer för en festlig middagsupplevelse. Njut av en välkomponerad sexrättersmiddag och av vin, cocktails och champagne efter eget tycke.

Christmas at the Bank

Vill du spendera julen på Bank Hotel? Kolla in vårt julerbjudande där vi erbjuder både ett bättre pris samt en julgåva när du bor i tre nätter eller mer.

Läs Mer
Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)