For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Enastående eventutrymmen för varje tillfälle

Enastående eventutrymmen för varje tillfälle

2024-01-30

På Bank Hotel erbjuder vi exceptionella och eleganta evenemangslokaler för framstående möten, intimare middagar, enastående evenemang, minnesvärda möhippor och sofistikerade mingel. Vi är mästare på att skräddarsy och leverera en unik upplevelse som matchar dina önskemål.

Våra unika eventytor är skapade för att ge en atmosfär av exklusivitet och stil, vilket gör dem perfekta för att göra varje tillställning minnesvärd och speciell. Oavsett om det är en företagskonferens, en romantisk middag, en jubileumsfest eller en bröllopsfest, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa stunder som blir samtalsämnen länge efter att evenemanget har avslutats.

Vår expertis ligger i förmågan att förstå och uppfylla dina specifika behov och önskemål, och vi ser fram emot att skapa en skräddarsydd upplevelse som kommer att imponera på dig och dina gäster. På Bank Hotel handlar det inte bara om att arrangera evenemang, utan om att skapa minnesvärda ögonblick som kommer att räcka länge i framtiden.

La Voûte

La Voûte

La Voûte är den perfekta platsen för frukostmöten, lunchmöten, middagar, fester och mingel, både för privata tillställningar och företagsevent. Här förenas en bardel med en rymlig och öppen matsalsdel. La Voûte betyder valvet och precis som namnet utgör det gamla bankvalvet och ger dig en unik atmosfär.

I denna exklusiva miljö får du en glimt av Bank Hotels imponerande vinkällare, som rymmer över 10 000 flaskor. Det är ett imponerande skådespel som ger en extra dimension till upplevelsen. La Voûte skapar en elegant och samtidigt avslappnad atmosfär, perfekt för att njuta av god mat och dryck i sällskap av vänner, kollegor eller affärspartners.

BooBook

BooBook

På toppen av Bank Hotel väntar BooBook. Med sin privata takterass blir BooBook det ultimata stället för sommarens ljuva luncher och middagar. Här kan ni avnjuta en måltid antingen inne i ett avskilt privat rum eller ute på den vidsträckta terrassen. Från terrassen har ni en makalös utsikt över synagogan, Stockholms karakteristiska takåsar och den pittoreska Nybroviken.

BooBook skapar en atmosfär som smälter samman elegans och avslappning, vilket ger en unik upplevelse för alla sinnen. Den privata takterassen erbjuder en fridfull oas högt över stadens pulserande liv, där ni kan koppla av och njuta av de små och stora stunderna. Oavsett om det är en romantisk middag, en affärslunch eller bara en trevlig sammankomst med vänner, kommer BooBook att förtrolla er med sin charm och panorama.

La Cour

La Cour

La Cour, vilket betyder hjärta på franska, utgör en av Bank Hotels charmiga och gemytliga Chambré separees samt mötesrum, beläget i anslutning till Sophie’s. Här får du en unik plats att koppla av och föra samtal medan du avnjuter en exklusiv atmosfär. Från La Cour har du en förtrollande utsikt över synagogan, vilket skapar en lugn och fridfull atmosfär.

Denna intima plats rymmer upp till 16 personer och är utrustad med egen TV och ljudsystem för att möta dina behov och önskemål. La Cour blir därmed det idealiska valet för mindre sammankomster, möten eller privata tillställningar där en personlig och varm atmosfär är önskvärd.

För de som söker en mer avslappnad stämning är både Le Hibou och Sophie’s tillgängliga för bokning under dagtid. Dessa eleganta barer erbjuder en perfekt plats för mingel och evenemang, där du kan njuta av förstklassiga drycker och umgås med kollegor, vänner eller affärspartners. Skapa minnesvärda stunder på Bank Hotel!

EVENT

Läs mer om alla våra fantastiska eventlokaler

Läs mer
Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)