For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Chambre Séparées

Utforska våra Chambre Separées

2023-11-20

Bank Hotel har ett flertal exklusiva och unika lokaler när det kommer till privata middagar och evenemang. På BooBook, La Cour på Bank Hotel och La Voûte kan du njuta av en privat atmosfär och förstklassig service. Oavsett om du letar efter en intim kväll med nära vänner eller planerar ett storslaget mingel, så garanterar dessa Chambre Séparées en oförglömlig upplevelse i en elegant och lyxig atmosfär.

BooBook

BooBook tar privata middagar till nya höjder med sin belägna plats högst upp i huset och med sin tillhörande takterrass. Här kan upp till tolv personer avnjuta en unik utsikt över Stockholm, perfekt för en intim och exklusiv upplevelse. BooBook erbjuder den ultimata avskildheten för en minnesvärd privat middag.

La Cour

La Cour på Bank Hotel är den perfekta platsen för en privat tillställning med upp till 16 personer. Med en magnifik utsikt över synagogan skapar denna Chambre Séparée en elegant och avskild atmosfär. Teamet på Bank Hotel är experter på att skräddarsy ditt evenemang och har gedigen kunskap inom mat och vin, vilket gör din kväll både personlig och smakfull.

La Voûte

Boka Stockholms exklusivaste bankvalv för en privat middag eller ett stort mingel på La Voûte. Med kapacitet för upp till 63 gäster i middagsdelen och upp till 200 stående personer när det är öppet in till bardelen. La Voûte ger dig chansen att arrangera både intima middagar och storslagna evenemang i en atmosfär av elegans och lyx.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)