For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Sommar på
Bank Hotel

Spendera sommaren på Bank hotels sätt

Spendera sommaren i storstaden. Vi välkomnar våra gäster att njuta av det härliga vädret hos oss varje dag i sommar, därför har vi samlat våra bästa tips på hur du spenderar din sommar med oss.

2 juni 2023

Le Hibous takterrass

Längst upp på Bank Hotel hittar ni vår eleganta cocktail bar, Le Hibou. Likt en exklusiv parisisk våning med tillhörande terrass. Ta hissen upp, beställ en cocktail och njut av den slående utsikten över Djurgården, Nybroviken och Stockholms takåsar.

Läs Mer

Sommargrill på BooBook

Med utsikt över det somriga Stockholm kan ni på BooBooks terrass bjuda in till en privat middag. Ta del av vår nya somriga meny och njut av god grillad mat serverad uppe på terrassen.

Papillons uteservering

Ta en paus i värmen. Slå er ner på Papillons trevliga uteservering i solen. Mitt på lummiga Arsenalsgatan kan ni njuta av en trevlig lunch, en fika eller lite drinkar med vännerna. En perfekt paus efter strosandet på stan. Ryktet säger även att Papillon har satt ihop en ny cocktaillista inför sommaren.

Sophie’s välkomnar privata bokningar

Även om Sophie ́s har stängt för säsongen så kan ni boka vår fina lokal. För dig som vill fira en vän eller kanske hålla i en trevlig AW med jobbet? En exklusiv och levande lokal som är perfekt för dig som söker god stämning, unika cocktails och härlig musik.

Läs Mer

Weekend i Penthouse sviten

Föreställ dig en weekend tillsammans med någon du tycker om i vår Penthouse Executive Terrace svit. En unik svit på 70 kvm med vacker utsikt. Sov ut, beställ upp er frukost till rummet och njut av frukosten på din privata terrass.

Sommarmeny på Bonnie’s

Bonnie’s har inför sommaren kurerat en ny sommarmeny. Svenska smaker som Matjessill, Skagen, Köttbullar och Rimmad Lax serveras hela sommaren. Ett besök på Bonnie’s avslutas bäst med sommarens version av Smash the Piggy Bank.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)