For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Eilert Smith Hotel

Eilert Smith Hotel

2024-04-10

Ett litet hotell som gör stort intryck. Beläget i hjärtat av Stavanger i Norge. Hotellet består av 12 rum och den 2-stjärniga Michelinrestaurangen RE-NAA.

På Bank Hotel handlar allt om att omfamna andan av exceptionella upplevelser, och det är tydligt att Eilert Smith Hotel förkroppsligar just denna essens. Gömt bland Stavangers charmiga trähus, stoltserar detta boutiquehotell med endast 12 rum. Född ur ett funktionalistiskt lagerhus, står det nu som en modernistisk tillflyktsort som blandar konst, arkitektur och interiör. Personalen är engagerad i att göra din vistelse personlig, från tjänster på begäran till skräddarsydda upplevelser, vilket speglar deras engagemang för oöverträffad gästnöjdhet.

Om Eilert Smith Hotel

Eilert Smith Hotel är en fristad för varje gäst, från den världsvane affärsresenären som söker ett hem borta från hemmet, till den kräsna turisten på jakt efter ett lyxigt basläger. Hotellets engagemang för att skapa en exceptionell upplevelse för de som söker det extraordinära sammanfaller med våra värderingar på Bank Hotel. Dess varma atmosfär och vänliga personal skapar en välkomnande miljö, ett testamente till hotellets namngivare, Eilert Smith, vars arv av värme, vänlighet och konstnärlig briljans genomsyrar varje hörn.

Platsen

Eilert Smith Hotel ligger i Stavanger, Norge. Bara ett stenkast från hotellet väntar det pulserande stadslivet. Det erbjuder en blandning av kultur, shopping och mat, vilket lägger grunden för äventyr i det fantastiska naturlandskap som definierar området.

Eilert’s Residence

Eilerts Residence är en lyxig tvåvånings penthouse-svit på över 250 kvm högst upp på hotellet, med en fantastisk 360-graders vy över Stavanger och havet. Designen inkluderar en imponerande tre meter bred spiraltrappa och ett takfönster som lyser upp entrén med naturligt dagsljus.

Arkitekturen

Hotellets arkitektoniska härstamning, som går tillbaka till 1930-talet, visar stolt upp sina funktionalistiska rötter – en hyllning till Eilert Smiths visionära design. Rummen, var och ett unikt utformat med ren design, återspeglar deras eget engagemang för skräddarsydd elegans och komfort. Med bekvämligheter utformade för att skämma bort och glädja, från minibarer till färska blommor, gör de varje vistelse unik.

RE-NAA

Hotellets Michelin-stjärniga gourmetrestaurang RE-NAA erbjuder en kulinarisk resa inspirerad av det lokala landskapet, skapad av den hyllade kocken Sven Erik Renaa, vilket garanterar en matupplevelse som ingen annan.

Vi vill tipsa alla våra gäster om vårt systerhotell Eilert Smith Hotel inom Small Luxury Hotels of the World-familjen. Det handlar inte bara om platser att bo på; det handlar om att skapa minnen som varar livet ut, där varje detalj spelar roll och varje ögonblick räknas. Eilert Smith Hotel, ett litet hotell som gör stort intryck.

Eilert Smith Hotel

Upptäck
Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)