For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Fira nyår på Bank Hotel

Fira nyår på Bank Hotel

Fira nyår med oss på Bank Hotel! Under nyårshelgen håller alla våra restauranger och barer öppet, och vi vill välkomna er att fira med oss. Nedan har vi samlat våra bästa tips på hur ni kan fira med oss.

31 december 2022

Fira in 2024 på banken

Fira nyår på banken

Om du letar efter ett exklusivt nyårsfirande är Bank Hotel platsen för dig. Vi håller alla våra restauranger och barer öppna för en storslagen kväll. Läs mer om hur du kan fira in 2024 på ett bankigt sätt.

Bank Hotel

Unna dig en vistelse på Bank Hotel över nyårshelgen. Vi har för tillfället ett erbjudande som ger dig en vistelse i ditt favoritrum eller svit. Möts av Champagne samt tilltugg vid incheckning och börja dagen på bästa sätt, med en frukost på Bonnie’s samt sen utcheckning.

Boka Nu

Nyårssupé under kristallkronorna

Unna dig en middag under glastaket i den anrika bankhallen på Bonnie’s. Dagen till ära serverar Bonnie’s fyra olika magnifika nyårssupéer. Mellan 17.00 och 20.00 serveras två olika fyrarätterssupéer. Från 20.00 och framåt serveras två olika sexrätterssupéer.

Med fyrverkerier som tak

Efter middagen, ta hissen upp till vår takbar Le Hibou. Här kan du reservera ett bord på Arsenalsterassen över tolvslaget. Upptäck nya drinkar och skåla med Champagne. Börja det nya året börjar med fyrverkerier över Nybroviken samt Djurgården.

Sophie’s

Är du sugen på lite mer festligt firande får du verkligen inte missa att säkra din plats på vår exklusiva och mer livfulla bar Sophie’s. Musik av DJs, unika cocktails och en festlig stämning utlovas. Här sitter champagnekorken alltid löst och Sophie är redo att välkomna dig. Boka ett bord nu och bjud med goda vänner samt familj.

Boka Nu

Privat Nyårsfirande

Föredrar du att arrangera ett privat firande har vi den perfekta lokalen. Högst upp i Bank Hotel finner du BooBook. Vilket består av en privat matsal där ni kan njuta av en nyårssupé från Bonnie’s, och sedan även en privat terrass där du och ditt sällskap kan skåla in det nya året till fyrverkerierna över Stockholm.

UPPLEVELSER

Upptäck våra utvalda upplevelser.

Upptäck
Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)