For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Möt Hezel

I bankvalvet med Hezel

2023-04-17

Hezel jobbar med event och möten här på Bank Hotel. Hon har varit här i tre år och kan banken utan och innan. Vi träffade Hezel för att höra mer om vårt nya eventutrymme La Voûte, samt hennes bästa tips om Bank Hotel.

Hej Hezel, kul att hänga med dig en stund på Bank Hotel. Berätta för oss, vem är du och vad jobbar du med?

Hej, Hezel här. Jag började som dagledare för Restaurang Bonnie’s, men ett år senare började jag även sköta möten och event. Det senaste halvåret har jag bara jobbat med möten och evenemang med fokus på dagtid.

La Voûte är Bank Hotels nya mötesplats. Berätta mer om La Voûte för de som inte vet. Var kommer namnet La Voûte ifrån?

Liksom många av våra namn på Bank Hotel har vårt gamla bankvalv också inspirerats av bankkuriosa och franska språket. Vi studsade runt många namn men slog oss ner på La Voûte, främst för att det betyder valv och La Voûte är fullt av valv.

För vilka evenemang bör man boka La Voûte?

Det bästa med La Voûte är att det verkligen är ett multifunktionellt mötes- och eventutrymme, där vi har haft allt från frukostar, konferenser, privata bruncher, lyxiga luncher, skräddarsydda middagar, press- och releaseevenemang till högljudda fester utan att störa vårt hotell gäster. Vi kan ordna det mesta här.

Du är expert på hela Bankhotellets byggnad. Hur ser en perfekt vistelse på Bank Hotel ut för dig? Eller hur ser de perfekta 24 timmarna på Bank Hotel ut?

Ja, efter nästan 3 år på Bank Hotel kan jag fortfarande säga att det finns mycket att upptäcka då vi uppdaterar våra koncept och tjänster dagligen.

Men om jag skulle ta med någon som aldrig varit här förut, skulle jag börja med den fantastiska frukosten på Restaurant Bonnie’s och beställa min speciella äggröra med svampsås, avokado och parmesan eller Eggs Benedict. Även deras hemgjorda våffla med sirap. För att vara morgonlat som jag är blir det förstås en lång frukost, tills baren Papillon öppnar, där vi kickar igång dagen med min favoritdrink ”Cloudberries”, sedan en långpromenad till Djurgården. När magen börjar kurra igen är det dags för middag hos Bonnie’s igen och där skulle jag såklart beställa vår signaturdessert “Smash the Piggy Bank” som byter tillbehör efter säsong. Efter middagen är det en cocktail på Le Hibou, Stockholms finaste takbar, där du inte bara ser andra hustak, utan fantastisk utsikt över staden, Strandvägen och Nybrokajen. När du har tagit en drink eller två är det dags att dansa loss på Sophie’s, innan du checkar in sent på ett av de fina hotellrummen. Självklart kommer det att vara rumsservice på morgonen tills det är dags att checka ut.

Vilka andra evenemangsutrymmen har Bank? Vilka är bäst lämpade för vilket ändamål?

Vi har flera evenemangslokaler som passar för olika tillfällen. Jag och min kollega Rasmus bjuder gärna in dig på en rundtur, där vi tar en rundtur i byggnaden där du berättar om din vision och önskemål för ditt möte eller event, och vi skräddarsyr det efter dina behov.

Har du några roliga fakta att dela med dig av?

Jag är egentligen ingen morgonmänniska, så jag vet inte varför jag sa ja till ett dagjobb med skift som ibland kan börja så tidigt som 6 på morgonen! Men efter en stor kopp kaffe är jag igång och har varit här i snart tre år.

Till sist, hur ser din perfekta helg ut?

Jag är en spontan person, ibland åker jag till en annan stad för att besöka vänner och familj, eller kanske prova en ny aktivitet eller restaurang. Ibland är det skönt att bara koppla av och ha lite ledigt, men i helgen blir det Polen.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)