For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Bank Hotel är
Årets City Hotel

Bank Hotel är
Årets City Hotel

2023-12-15

Bank Hotel är årets stadshotell i världen utsett av Small Luxury Hotels. Vårt team är stolta över att få uppmärksamhet för vårt engagemang för att ge gästerna en unik upplevelse på ett personligt, intimt och klassikt sätt.

SLH Award-vinnarna tillkännages årligen, och inkluderar flera kategorier. Tidigare vinnare av priset City Hotel of the Year har inkluderat The Norman Tel Aviv i Israel. Vår Hotel Chef, Lisa Lindwall, tog emot priset på Small Luxury Hotels gala i Marbella under december.

Bank Hotel is City Hotel of The Year

Small Luxury Hotels of the World är en oförliknelig portfölj innehållande några av världens mest enastående boutiquehotell. I samlingen av över 520 hotell i mer än 80 länder runt om i världen, ingår allt från banbrytande designhotell till palatsliknande herrgårdar från 1700-talet. Alla SLH-hotell skiljer sig från varandra men förenas av att de alla erbjuder de bästa platserna, den högsta kvalitén, personlig service och ett sannerligen autentiskt sätt att upptäcka en destination.

Bank Hotel is City Hotel of The Year

Bank Hotel uppstod 1910 som huvudkontor för Bankaktiebolaget Södra Sverige. Byggnaden ritades av arkitekt Thor Thorén och utformades som en djärv, modern tolkning av ett renässanspalats. Här blandades extravaganta jugendelement med traditionell styrka och soliditet som är kännetecknande för en banks huvudkontor.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)