For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Möt Niclas

Niclas om takbaren och The View

2023-09-18

Vi hade förmånen att få träffa Le Hibous hovmästare Niclas. Niclas har arbetat på Le Hibou sedan öppning och sett de utvecklas. Le Hibou lanserar inför hösten 2023 en ny meny, The View, som är inspirerad av synen, arkitekturen och landskapet vi ser från takbaren. Vid vårt möte med Niclas fick vi höra mer om Le Hibou och den nya menyn, samt även hans bästa Frankrike tips.

Du har arbetat på Le Hibou sedan början, berätta vad som har hänt under dessa år?
Mycket har hänt men fokus har alltid varit att ge en härlig avslappnad vardagsrumskänsla med god dryck och service i första hand.

Ni har en ny cocktailmeny, The View, berätta mer om det.
Vi har haft olika teman under åren och nu till hösten lanserar vi The View som avspeglar utsikten från Le Hibou, där varje drink är en tolkning av vad vi ser runt omkring oss såsom till exempel Dramaten, Norrmalmstorg och Gröna Lund.  Menyn lanseras på fredag, den 22 september.

Vilken drink får vi inte missa?
En drink som har blivit en klassiker hos oss är Tokyo Collins som är försvinnande god!

Ni har ju en av Stockholms bästa utsikter för att fira in tolvslaget. Vad händer hos er på nyår?
Det stämmer, här ser man fyrverkerier från första parkett. Vi har öppet 14-01 på nyårsafton och vill man boka de exklusiva platserna på terrassen så släpps de den 1 oktober.

Om du måste välja, Hoot Hoot eller Hibou Negroni?
Hoot Hoot

Vi vet att Franska rivieran är ditt andra hem, kan du ge oss dina bästa Frankrike tips?
Ja det stämmer, arbetade tidigare där i flera år. Det finns många pärlor. En av mina favoritrestauranger är Franchin i Nice, deras Hummerpasta är ett måste. Att åka upp i bergen i juni och kolla på de blommande lavendelfälten är underbart.

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)