Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se

What's on

Vad händer i Stockholm?

  • 2018
8 September

Sthlm Street Food

Här ställs food trucks på rad och tävlar mot varandra i en festival fylld med mat från hela Sverige. Mingla med stockholmare, prova goda drycker och upptäck nya smaker. Vi planerar en dag full av glädje, med mat och andra händelser fram till åtta på lördagskvällen!

18 May - 9 September

Lars Lerin

En älskad svensk konstnär som fyller varje rum på Liljevalchs med sina underbara akvarellmålningar. Lars Lerin har de senaste åren befäst sin position som en av Sveriges mest älskade konstnärer och 2016 fick han Kristallen-priset som årets tv-personlighet.

9 September

Bergman och musiken

Ingmar Bergman och musiken var en livslång kärlek. Bergmans skapelser spelas över hela världen och fortsätter att sprida hans kärlek till musik. Denna konsert ska hedra honom och hans musik.

1 January - 30 October

En utställning om champagne

Spritmuseum fyller 50 år och vad passar väl bättre än att fira med en utställning om champagne?!

5 October
Seinabo Sey

Seinabo Sey

Det glödde från första sekund om Seinabos musik. Hon är en stigande stjärna med musik och attityd som berör ditt hjärta. Seinabo Sey tar över Eriksson Globe för en kväll som aldrig kommer glömmas.

20 October

Joshua Radin och William Fitzsimmons

Joshua Radin och William Fitzsimmons båda är amerikanska singer-songwriters. Joshua har spelat in sju studioalbum, och hans låtar har använts i ett antal filmer och tv-serier. William Fitzsimmons skapar hänförande låtstycken i folkmusikens tecken. Nu kan du se dem båda på samma scen.

31 October

Bon Iver

Justin Vernon startade Bon Iver som självterapi efter en brusten kärlek. De tvåfaldigt Grammy-belönade bandet har sålt ut konserter världen över, nu kommer Bon Iver till Stockholm för sin största konsert här hittills.

7 November - 18 November

Stockholm International Film Festival

Filmfestivalen visar cirka 150 filmer och fokuserar på att lyfta fram debutanter. Filmerna visas runt om i Stockholms stad och stort fokus ligger på kvinnliga regissörer.

28 November

Svansjön - St Petersburg Ballet

Svansjön är en av de populäraste baletterna och tillhör den internationella standardrepertoaren av klassisk balett. En magisk kombination av Tchaikovskys musik och en fängslande historia om tragisk romantik där koreografi tillåter de bästa dansarna att visa hur imponerande balett kan vara.

15 June - 23 September

Simen Johan - Until the Kingdom Comes

Simen Johan har utvecklat en egen hybridform av bildskapande där han kombinerar naturliga och osminkade djurfotografier med en komposition och ett konceptuellt syfte som normalt associeras med måleri och film.

6 December

MGMT

MGMT erbjuder allt från låtar om hjärtesorg till indiepop. Med musik som är en blandning av psykedelisk och syntetisk pop, har Andrew VanWyngarden och Benjamin Goldwasser har tagit indievärlden till en ny nivå. I deras nya album "Little Dark Age", bjuder de verkligen in till starka känslor.

27 November

Liam Gallagher

En av de två bröderna bakom bandet Oasis, som satte standarden för hur popmusik från England kunde låta på 90-talet. Oasis har sålt ut arenor över hela världen och sålt platina många gånger.

10 December

Lauryn Hill

Lyssna på en av musikhistoriens viktigaste album. Grammy-belönade "The Miseducation of Lauryn Hill" är inte bara en av de mest hyllade solodebuterna genom tiderna, det är också ett album som fyller 20 år i år. Ms. Lauryn Hill gör en världsturné för att fira, med endast ett stopp i Sverige.

20 October

Fat Freddy's Drop

Fat Freddy's Drop är ett sjumannaband från Wellington, Nya Zeeland. Deras musikaliska stil har blivit karakteriserad som en blandning av dub, reggae, soul, jazz, rhythm, blues och techno.

Det finns inga evenemang i kalendern för den valda månaden.

Kontakt