Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

What's on

What's on

Vad händer i Stockholm?

  • 2019
8 September
Sthlm Street Food kungsträdgården stockholm sweden

Sthlm Street Food

Här ställs food trucks på rad och tävlar mot varandra i en festival fylld med mat från hela Sverige. Mingla med stockholmare, prova goda drycker och upptäck nya smaker. Vi planerar en dag full av glädje, med mat och andra händelser fram till åtta på lördagskvällen!

18 May - 9 September
Lars Lerin Liljevalchs

Lars Lerin

En älskad svensk konstnär som fyller varje rum på Liljevalchs med sina underbara akvarellmålningar. Lars Lerin har de senaste åren befäst sin position som en av Sveriges mest älskade konstnärer och 2016 fick han Kristallen-priset som årets tv-personlighet.

9 September
Bergman and the Music stockholm sweden

Bergman och musiken

Ingmar Bergman och musiken var en livslång kärlek. Bergmans skapelser spelas över hela världen och fortsätter att sprida hans kärlek till musik. Denna konsert ska hedra honom och hans musik.

1 January - 30 October
Spritmuseum champagne exhibition

En utställning om champagne

Spritmuseum fyller 50 år och vad passar väl bättre än att fira med en utställning om champagne?!

5 October
Seinabo Sey

Seinabo Sey

Det glödde från första sekund om Seinabos musik. Hon är en stigande stjärna med musik och attityd som berör ditt hjärta. Seinabo Sey tar över Eriksson Globe för en kväll som aldrig kommer glömmas.

20 October
Joshua Radin and William Fitzsimmons stockholm sweden

Joshua Radin och William Fitzsimmons

Joshua Radin och William Fitzsimmons båda är amerikanska singer-songwriters. Joshua har spelat in sju studioalbum, och hans låtar har använts i ett antal filmer och tv-serier. William Fitzsimmons skapar hänförande låtstycken i folkmusikens tecken. Nu kan du se dem båda på samma scen.

31 October
Bon Iver stockholm sweden

Bon Iver

Justin Vernon startade Bon Iver som självterapi efter en brusten kärlek. De tvåfaldigt Grammy-belönade bandet har sålt ut konserter världen över, nu kommer Bon Iver till Stockholm för sin största konsert här hittills.

7 November - 18 November
Stockholm International Film Festival sweden

Stockholm International Film Festival

Filmfestivalen visar cirka 150 filmer och fokuserar på att lyfta fram debutanter. Filmerna visas runt om i Stockholms stad och stort fokus ligger på kvinnliga regissörer.

24 November
Little Jinder stockholm sverige

Little Jinder på Berns

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen.

28 November
St Petersburg Ballet Svansjön stockholm sweden

Svansjön - St Petersburg Ballet

Svansjön är en av de populäraste baletterna och tillhör den internationella standardrepertoaren av klassisk balett. En magisk kombination av Tchaikovskys musik och en fängslande historia om tragisk romantik där koreografi tillåter de bästa dansarna att visa hur imponerande balett kan vara.

15 June - 23 September
The Museum of Photography stockholm sweden

Simen Johan - Until the Kingdom Comes

Simen Johan har utvecklat en egen hybridform av bildskapande där han kombinerar naturliga och osminkade djurfotografier med en komposition och ett konceptuellt syfte som normalt associeras med måleri och film.

3 December
Jacob Banks stockholm sverige

Jacob Banks på Berns

En av Storbritanniens just nu mest intressanta och raspigt vackra röster sitter Jacob Banks på. Med en rad hyllade EP-släpp och samarbeten har det nu äntligen blivit dags för Banks att släppa sin första fullängdare.

6 December
MGMT Stockholm Sweden

MGMT

MGMT erbjuder allt från låtar om hjärtesorg till indiepop. Med musik som är en blandning av psykedelisk och syntetisk pop, har Andrew VanWyngarden och Benjamin Goldwasser har tagit indievärlden till en ny nivå. I deras nya album "Little Dark Age", bjuder de verkligen in till starka känslor.

27 November
Liam Gallagher stockholm sweden

Liam Gallagher

En av de två bröderna bakom bandet Oasis, som satte standarden för hur popmusik från England kunde låta på 90-talet. Oasis har sålt ut arenor över hela världen och sålt platina många gånger.

10 December
Lauryn Hill stockholm sweden

Lauryn Hill

Lyssna på en av musikhistoriens viktigaste album. Grammy-belönade "The Miseducation of Lauryn Hill" är inte bara en av de mest hyllade solodebuterna genom tiderna, det är också ett album som fyller 20 år i år. Ms. Lauryn Hill gör en världsturné för att fira, med endast ett stopp i Sverige.

20 October
Fat Freddy's Drop stockholm sweden

Fat Freddy's Drop

Fat Freddy's Drop är ett sjumannaband från Wellington, Nya Zeeland. Deras musikaliska stil har blivit karakteriserad som en blandning av dub, reggae, soul, jazz, rhythm, blues och techno.

15 December
Tove Styrke stockholm sverige

Tove Styrke på Berns

Efter flitigt turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för vår internationella stjärna Tove Styrke att komma hem – med sitt hyllade album Sway i bagaget – och göra flera konserter runtom i Sverige och Norden i höst

16 December

Skepta på Berns

Skivbolaget och musikkollektivet ”Boy Better Know” som grundades av Skepta och hans bror JME har det senaste decenniet etablerat sig som en institution på den brittiska grimescenen.

22 January

Ella Mai på Berns

Nyligen släppte Ella Mai sitt debutalbum, producerat av DJ Mustard, som hyllats och beskrivits som "throwback R&B". Det självbetitlade albumet gästas av storheter som John Legend, Chris Brown och H.E.R. För att fira albumsläppet åker en av dagens mest spännande R&B-röster ut på turné i Europa och Nordamerika.

28 January
Odesza stockholm sverige

ODESZA på Berns

Seattlebaserade ODESZA har nyligen blivit ett av de mest inflytelserika banden på den elektroniska indiescenen. Förra hösten släppte duon sitt tredje studioalbum ”A Moment Apart”. Ett album som gästspelas av stjärnor som Regina Spektor och Leon Bridges.

26 February

White Lies på Berns

Album nummer fem innebär ett årtionde av musik för White Lies. 10 år efter debutalbumet "To Lose My Life..." släpper bandet albumet betitlat just "Five", den 1 februari 2019.

8 March
Maggie rogers stockholm sverige

Maggie Rogers på Berns

Många har säkert sett klippet där Pharrell Williams gråter till Maggie Rogers låt ”Alaska”. Den virala videon blev startskottet på vad som utvecklat sig till ett alldeles lysande artistskap. Med sin unika fusion av folkmusik och R&B har Maggie Rogers bevisat att det aldrig handlade om en tillfällig hajp.

8 March

Melissa Etheridge på Berns

Det har gått 25 år sedan ikoniska albumet ”Yes I Am” släpptes och nu beger sig prisbelönta rockmusikern och kompositören Melissa Etheridge ut på Europaturné. Med sin raspiga röst och personliga texter har Etheridge inspirerat en hel generation och är en av rockhistoriens allra största artister.

24 April

Rita Ora på Berns

Rita Ora är en av världens mest intressanta popartister - och efter sex års väntan kommer äntligen studioalbum nummer två ”Phoenix” som släpps 23 november via Atlantic Records.

28 April

Mike & The Mechanics på Berns

Mike & The Mechanics består av Genesis grundare Mike Rutherford - en av Storbritanniens mest produktiva R&B-sångare, Andrew Roachford (Cuddly Tour och Family Man) och den kanadensiska sångaren Tim Howar.

Det finns inga evenemang i kalendern för den valda månaden.


Member of Small Luxury Hotels of the World