For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Boka Event

Event & Möten

På Bank Hotel har vi unika och eleganta eventytor för utmärkta möten, intima middagar, enastående evenemang, minnesvärda möhippor och sofistikerade mingel.

BooBook och La Cour är perfekta för mindre möten och privata middagar.

Ska du arrangera en fest eller ett mingel är La Voûte, Sophie’s eller Le Hibou exceptionella lokaler för ett unika evenemang.

Om du planerar en möhippa eller svensexa har vi lokaler som passar mycket bra för detta. Vi kan hjälpa dig planera och organisera detta så det blir minnesvärt.

Maila oss bara så börjar vi arbeta med det och skräddarsyr utifrån era önskemål.

VÅRA LOKALER

Upptäck mer om våra eventlokaler. Vi erbjuder allt från anrika bankvalv till exklusiva styrelserum. På Bank Hotel strävar vi efter att skapa minnesvärda upplevelser, oavsett om det gäller affärsmöten, privata sammankomster eller storslagna fester. Läs vår eventfolder för att få alla detaljer.

Eventfolder

La Voûte

Längst ned i Bank Hotel finner ni det anrika bankvalvet La Voûte. Bankvalvet är idag den ultimata ytan för allt från konferenser till privata middagar och glamourösa fester - där endast fantasin sätter gränserna. Med detaljer bevarade från 1910 är La Voûte en viktig del av Bank Hotels historia. Maten kommer från Bonnie’s prisbelönta kök.

Bokningar & förfrågningar
event@bankhotel.se

BooBook

På taket på Bank Hotel ovan Le Hibou hittar du Stockholms bästa rum för styrelsemötet, drinkar eller privata middagar i en avskild miljö. Här har du också tillgång till en privat terrass på 45 kvm med en pergola där du kan njuta av utsikten över Strandvägen och Nybrovikens vatten. Maten kommer från Bonnie´s prisbelönta kök.

La Cour

Med fönster från golv till tak och utsikt mot synagogan är La Cour perfekt för privata middagar. Boka för sällskap upp till 16 personer och njut av mat från prisbelönta Bonnie's kök.

Kontakta oss
event@bankhotel.se

På översta våningsplan finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt. Baren serverar specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar. Här gäller endast drop in, välkommen upp!

Är ni ett sällskap på tio personer eller fler, kontakta oss
lehibou@bankhotel.se

Sophie's välkomnar gäster till sin exklusiva, stimmiga och levande bar med en hemma-hos-känsla där champagnekorken alltid sitter löst. Sophie's är hotellets lite mer högljudda bar som drivs av välrenommerade profiler. Är du ute efter god stämning, bottle-service och musik med internationella rytmer så kommer du bli god vän med Sophie’s.

Member of Small Luxury Hotels of the World

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)