Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Event & Möten

Event & Möten

På Bank Hotel har vi unika och eleganta eventytor för utmärkta möten, intima middagar, enastående evenemang, minnesvärda möhippor och sofistikerade mingel.

BooBook och La Cour är perfekta för mindre möten och privata middagar.

Ska du arrangera en fest eller ett mingel är Le Hibou, Sophie’s eller Bank Art Space exceptionella lokaler för ett unika evenemang.

Om du planerar en möhippa eller svensexa har vi lokaler som passar mycket bra för detta. Vi kan hjälpa dig planera och organisera detta så det blir minnesvärt. Maila oss bara så börjar vi arbeta med det och skräddarsyr utifrån era önskemål.

 

Låt oss hjälpa dig planera ditt event event@bankhotel.se.

BooBook

På taket på Bank Hotel ovan Le Hibou hittar du Stockholms bästa rum för styrelsemötet, drinkar eller privata middagar i en avskild miljö. Här har du också tillgång till en privat terrass med en pergola där du kan njuta av utsikten över Strandvägen och Nybrovikens vatten. Maten kommer från Bonnie´s prisbelönta kök.

Nu har du möjligheten att på dagtid hyra vår eleganta cocktailbar och terrass. En unik lokal för mingel, personliga möten och presentationer. Med en enastående utsikt över Nybroviken och Djurgården är det en perfekt inramning för ert event.

Bokningar & förfrågningar
event@bankhotel.se
08-598 580 00

På Bank Hotel älskar vi konst så mycket att vi byggt en egen internationell konstsamling och låtit unga lovande svenska konstnärer inreda våra rum. Bank Art Space tar plats i det forna bankvalvet med fokus på den samtida konstscenen med både privat och kommersiell konst.

Bokningar & förfrågningar
event@bankhotel.se
08-598 580 00

Sophie’s är en bar för den medvetna gästen, gömd bakom svepande gardiner. Slå dig ner i en av de generösa sammetsstolarna, njut av konsten, det blomstrande taket och omtalade cocktails. Sophie’s är en destination i sig, en plats som tillför liv och rörelse till Bank Hotel. Sophie’s kan du hyra under dagtid och ni kan självklart vara kvar när baren öppnar för en gemensam after work.

Bokningar & förfrågningar
event@bankhotel.se
08-598 580 00

Member of Small Luxury Hotels of the World