Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Restauranger & Barer

Välkommen till en inbjudande atmosfär med djupa sammetssoffor, glittrande belysning och enastående service. Den internationella meny inspireras av läckerheter från Medelhavet. Vinlistan är unik och världsomfattande.

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen, under ett imponerande glastak med sex meters takhöjd och med plats för 94 gäster. Här får gästen möjlighet att avnjuta en god bit mat med inspiration från medelhavet. Den internationella menyn är inspirerad av den europeiska kusten med noga utvalda och säsongsbaserade råvaror. Med levande ljus och en personlig service skapar vi en välkomnande atmosfär och en utsökt kulinarisk upplevelse. Här serveras både frukost, lunch och middag sju dagar i veckan.

Kontakta oss:
bonnies@bankhotel.se
08-598 580 00

Cocktailbaren Papillon är placerad i anslutning till hotellets entré. Baren är en del av restaurang Bonnie’s, och andas internationellt. Här serveras eleganta och smakfulla drinkar med ett personligt och varmt bemötande. Ett besök i baren innebär att du kan blicka du ut över den sorlande restaurangen och följa den ständiga aktiviteten runtomkring.

Kontaka oss:
bar@bankhotel.se
08-598 580 50

Sophie’s är en bar för den medvetna gästen, gömd bakom svepande gardiner. Slå dig ner i en av de generösa sammetsstolarna, njut av konsten, det blomstrande taket och omtalade cocktails. Sophie’s är en destination i sig, en plats som tillför liv och rörelse till Bank Hotel. Baren erbjuder skräddarsydda cocktails och exklusiv Champagne. På Sophie’s handlar allt om det sociala - atmosfären är lika bubblande och livfull som det vi har i glasen.

Kontakta oss:
info@bankhotel.se
08-598 580 50

Värt ett besök

Kontakt

Member of Small Luxury Hotels of the World