Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Restauranger & Barer

Restauranger & Barer

På Bank Hotel finner du restaurang Bonnie’s i den gamla bankhallen där du kan njuta av frukost och middag.

I den sofistikerade baren Papillon serveras lunch, middag och dricka dagligen från förmiddag till kväll.

Högst upp med en enastående utsikt hittar du cocktailbar och terrass Le Hibou, som nu har öppet alla dagar i veckan.

 

 

RESTAURANG

På Bonnie’s i den gamla bankhallen kan du njuta mat och dryck i livlig atmosfär. Vi kallar det 'smart casual dining'. Slå dig ned under det imponerande glastaket med sex meters takhöjd och låt dig förföras.

BARER

På översta våningsplan finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt. Baren serverar specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar. Här gäller endast drop in, ta hissen upp och välkommen!

Är ni ett sällskap på tio personer eller fler, kontakta oss
lehibou@bankhotel.se

Papillon är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från bankdirektörens kontor kläddes väggarna i panel av mahogny och golvet av en heltäckande matta.

Sophie's välkomnar gäster till sin exklusiva, stimmiga och levande bar som med en hemma-hos-känsla där champagnekorken alltid sitter löst. Sophie's är hotellets lite mer högljudda bar som drivs av välrenommerade profiler. Är du ute efter god stämning, bottle-service och musik med internationella rytmer så kommer du bli god vän med Sophie’s.

Kontakta oss:
sophies@bankhotel.se

BARTENDER ON CALL

När vår restaurang och våra baree stänger serverar vi dig drinkar på rummet.

Call for Bartender


PRIVATA MIDDAGAR

BooBook

På taket på Bank Hotel ovan Le Hibou hittar du Stockholms bästa rum för styrelsemötet, drinkar eller privata middagar i en avskild miljö. Här har du också tillgång till en privat terrass med en pergola där du kan njuta av utsikten över Strandvägen och Nybrovikens vatten. Maten kommer från Bonnie´s prisbelönta kök.

La Cour

Med fönster från golv till tak och utsikt mot synagogan ligger La Cour, perfekt för en privat middag för ett sällskap upp till 16 personer. Maten kommer från prisbelönta Bonnie´s kök.

Kontakta oss
event@bankhotel.se

Värt ett besök

Member of Small Luxury Hotels of the World