For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Restauranger & Barer

På Bank Hotel hittar du restaurang Bonnie's i den gamla bankhallen där du kan njuta av frukost, lunch, brunch och middag. Den sofistikerade baren Papillon är öppen dagligen från förmiddag till kväll och serverar lunch, middag och drinkar. Högst upp i byggnaden ligger vår cocktailbar och terass Le Hibou med en enastående utsikt. Till helgen kan du besöka vår livliga bar Sophie's.

RESTAURANG

Bonnie's väcker den gamla bankhallen till liv och bjuder in dig till en elegant avslappnad middag i en livlig atmosfär. Sätt dig under det höga glastaket och upplev det gamla bli nytt.

BAR

Papillon är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från bankdirektörens kontor kläddes väggarna i panel av mahogny och golvet av en heltäckande matta.

På översta våningsplan finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt. Baren serverar specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar. Här gäller endast drop in, välkommen upp!

Är ni ett sällskap på tio personer eller fler, kontakta oss
lehibou@bankhotel.se

Sophie's välkomnar gäster till sin exklusiva, stimmiga och levande bar med en hemma-hos-känsla där champagnekorken alltid sitter löst. Sophie's är hotellets lite mer högljudda bar som drivs av välrenommerade profiler. Är du ute efter god stämning, bottle-service och musik med internationella rytmer så kommer du bli god vän med Sophie’s.

PRIVATA MIDDAGAR

BooBook

På taket på Bank Hotel ovan Le Hibou hittar du Stockholms bästa rum för styrelsemötet, drinkar eller privata middagar i en avskild miljö. Här har du också tillgång till en privat terrass på 45 kvm med en pergola där du kan njuta av utsikten över Strandvägen och Nybrovikens vatten. Maten kommer från Bonnie´s prisbelönta kök.

La Cour

Med fönster från golv till tak och utsikt mot synagogan är La Cour perfekt för privata middagar. Boka för sällskap upp till 16 personer och njut av mat från prisbelönta Bonnie's kök.

Kontakta oss
event@bankhotel.se

PRESENTKORT

Skäm bort någon med en minnesvärd upplevelse på Bank Hotel.

Värt ett besök

Member of Small Luxury Hotels of the World

Array
(
    [0] => 5344
    [1] => 7246
    [2] => 7242
    [3] => 6960
    [4] => 6969
)