Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se

Restauranger & Barer

Välkommen till en inbjudande atmosfär med djupa sammetssoffor, glittrande belysning och enastående service. Den internationella meny inspireras av läckerheter från Medelhavet. Vinlistan är unik och världsomfattande.

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen, under ett imponerande glastak med sex meters takhöjd och med plats för 94 gäster. Här får gästen möjlighet att avnjuta en god bit mat med inspiration från medelhavet. Den internationella menyn är inspirerad av den europeiska kusten med noga utvalda och säsongsbaserade råvaror. Med levande ljus och en personlig service skapar vi en välkomnande atmosfär och en utsökt kulinarisk upplevelse. Här serveras både frukost, lunch och middag sju dagar i veckan.

Kontakta oss:
bonnies@bankhotel.se
08-598 580 20

Cocktailbaren Papillon är placerad i anslutning till hotellets entré. Baren är en del av restaurang Bonnie’s, och andas internationellt. Här serveras eleganta och smakfulla drinkar med ett personligt och varmt bemötande. Ett besök i baren innebär att du kan blicka du ut över den sorlande restaurangen och följa den ständiga aktiviteten runtomkring.

Kontaka oss:
bar@bankhotel.se
08-598 580 50

Sophie's Bar är ett modernt vardagsrum där stockholmare och hotellets gäster möts för en avslappnade middag eller after work. På Sophie’s serverar vi kaffe och te, öl, cocktails, vin, juicer och alkoholfria drinkar.

Kontakta oss:
info@bankhotel.se
08-598 580 50

Värt ett besök

Kontakt