Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Restauranger & Barer

Restauranger & Barer

Presentation & Nyheter

På Bank Hotel finner du restaurang Bonnie’s i den gamla bankhallen, den sofistikerade baren Papillon och eleganta baren Sophie’s på gatuplan. Högst upp med en enastående utsikt hittar du cocktailbar och terrass Le Hibou.

Lunch serveras för tillfället på Papillon bar. Du kan som vanligt boka bord och se lunchmeny.

Le Hibou har öppet onsdag till lördag och har äntligen öppnat terasserna. Vänligen boka ditt bord då vi endast erbjuder bordsservering.

RESTAURANG

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen, under ett imponerande glastak med sex meters takhöjd med plats för 94 gäster. Den internationella menyn är inspirerad av den europeiska kusten med noga utvalda och säsongsbaserade råvaror. Här serveras både frukost, lunch och middag sju dagar i veckan samt brunch på helgen.

PRIVATE DINING

BooBook

På taket på Bank Hotel ovan Le Hibou hittar du Stockholms bästa rum för en privat middag i en avskild miljö. Här har du också tillgång till en privat terrass där du kan njuta av utsikten över Strandvägen och Nybrovikens vatten. Maten kommer från Bonnie´s prisbelönta kök.

La Cour

Med fönster från golv till tak och utsikt mot synagogan ligger La Cour, perfekt för en privat middag för ett sällskap om mest 16 personer. Maten kommer från prisbelönta Bonnie´s kök.

BARER

På översta våningsplan finner du vår eleganta cocktailbar och terrass Le Hibou. Interiören är inspirerad av en exklusiv parisisk våning. Terrassen har en enastående utsikt. Baren serverar specialkomponerade cocktails med ett stort urval av alkoholfria drinkar. Välkommen att boka din plats på Le Hibou för att serveras till bords.

Papillon är en elegant och intim cocktailbar med en klassisk och internationell atmosfär. Njut av en cocktail med personlig service, oavsett om du föredrar tidlösa klassiker eller spännande smaker presenterade på ett nytt sätt. Med inspiration från bankdirektörens kontor kläddes väggarna i panel av mahogny och golvet av en heltäckande matta.

Sophie’s är en bar för den medvetna gästen, gömd bakom svepande gardiner. Slå dig ner i en av de generösa sammetsstolarna, njut av konsten, det blomstrande taket och omtalade cocktails. Sophie’s är en destination i sig, en plats som tillför liv och rörelse till Bank Hotel.

Värt ett besök

Member of Small Luxury Hotels of the World