Boka nu

For booking or questions
frontdesk@bankhotel.se
0859858000

Restauranger & Barer

Välkommen till en inbjudande atmosfär med djupa sammetssoffor, glittrande belysning och enastående service. Den internationella meny inspireras av läckerheter från Medelhavet. Vinlistan är unik och världsomfattande.

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen, under ett imponerande glastak med sex meters takhöjd med plats för 94 gäster. Den internationella menyn är inspirerad av den europeiska kusten med noga utvalda och säsongsbaserade råvaror. Här serveras både frukost, lunch och middag sju dagar i veckan.

Kontakta oss:
bonnies@bankhotel.se
08-598 580 00

Cocktailbaren Papillon är placerad i anslutning till hotellets entré. Baren är en del av restaurang Bonnie’s, och andas internationellt. Här serveras eleganta och smakfulla drinkar med ett personligt och varmt bemötande. Ett besök i baren innebär att du kan blicka du ut över den sorlande restaurangen och följa den ständiga aktiviteten runtomkring.

Kontaka oss:
bar@bankhotel.se
08-598 580 50

Sophie’s är en bar för den medvetna gästen, gömd bakom svepande gardiner. Slå dig ner i en av de generösa sammetsstolarna, njut av konsten, det blomstrande taket och omtalade cocktails. Sophie’s är en destination i sig, en plats som tillför liv och rörelse till Bank Hotel.

Kontakta oss:
info@bankhotel.se
08-598 580 50

Värt ett besök


Member of Small Luxury Hotels of the World